Θεατρική Γραφή Για Pocket Theatre

Πρόγραμμα: Κάθε Τρίτη, ώρα: 18:00 - 20:30. Διάρκεια: 12 μαθήματα συνολικής διάρκειας 30 ωρών. Έναρξη: Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Θεατρική Γραφή
Θεατρική Γραφή

To Εργαστήριο: Θεατρική Γραφή Για Pocket Theatre, με άξονα το 10λεπτο θεατρικό έργο προετοιμάζει ενδιαφερομένους για το σημαντικότερο διαγωνισμό θεατρικής γραφής, το 8ο διαγωνιστικό Pocket Theatre Festival

Εισηγητής: Φώτης Βλαστός & Κοραής Δαμάτης

Πρόγραμμα: Κάθε Τρίτη, ώρα: 18:00 – 20:30.
Διάρκεια: 12 μαθήματα συνολικής διάρκειας 30 ωρών.
Έναρξη: Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Παρουσίαση: Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 ώρα: 18:00 – 19:30 στο LOFT


Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση (210.3252998). Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ & ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

*Εγγραφή σε ημέρα παρουσίασης επιφέρει έκπτωση 50% στο Κόστος Εγγραφής

Λίγα Λόγια για το Εργαστήριο: Θεατρική Γραφή Για Pocket Theatre

Η βασικές αρχές του θεατρικού έργου, γνωριμία με την θεατρική σκηνή και την σκηνοθεσία, το ύφος και την γραφή ενός μικρού θεατρικού έργου. Το μικρό θεατρικό έργο (μονόπρακτο) αποτελεί την καλύτερη είσοδο στο χώρο της θεατρικής γραφής.

Τα οχτώ πρώτα μαθήματα θα εισηγηθεί ο Φώτης Βλαστός και θα αποτελούν την εισαγωγή στην θεατρική γραφή καθώς και την σύλληψη και στοιχειοθέτηση της βασικής ιδέας του κάθε ατομικού έργου. Καθώς το κάθε θεατρικό έργο πρώτα “διαβάζεται” και έπειτα “δραματοποιείται” η εστίαση θα γίνει στο λογοτεχνικό κυρίως μέρος του έργου.

Τα τρία τελευταία μαθήματα θα εισηγηθεί ο σκηνοθέτης Κοραής Δαμάτης παρέχοντας την γέφυρα ανάμεσα στην λογοτεχνία και την δραματοποίηση, την πιο ενδελεχή μελέτη των σκηνοθετικών οδηγιών προς την ολοκλήρωση του θεατρικού κειμένου. Το ένατο μάθημα θα γίνει παρουσία και των δύο εισηγητών.

Το 8ο Διαγωνιστικό Pocket Theatre Festival: “Τα Πρόσωπα της Πείνας”

Το Εργαστήριο προσανατολίζεται στην προετοιμασία έργων που θα κατατεθούν στα πλαίσια του 8ου Pocket Theatre Festival που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2017, χωρίς ωστόσο να περιορίζεται σε αυτό.

Περιορισμένες Θέσεις.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)


Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (επιλέξτε):

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣΠΡΟΤΙΜΩ EMAIL