Κ Α Υ Τ Η Σ Ο Υ Π Α

kauth-soupa

Ένα αλλιώτικο καμπαρέ στην πόλη

Για 4 παραστάσεις κάθε Κυριακή του Φεβρουαρίου από 5/2.

Ώρα έναρξης: 20:30

Γενική Είσοδος: 12€

Με το πέρας της παράστασης σερβίρεται στους θεατές καυτή λαχανόσουπα.

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης (συνθέτης, στιχουργός και συγγραφέας) παρουσιάζει την παράσταση «Καυτή Σούπα», ένα έργο βασισμένο στο πρώτο, ομώνυμο βιβλίο του που κυκλοφόρησε το 2007 (εκδ. Ελληνικά Γράμματα). Πρόκειται για μια σύγχρονη, αντισυμβατική παράσταση, ένα μουσικό – θεατρικό δρώμενο με έντονα στοιχεία καμπαρέ, όπου τη σκηνή μοιράζονται τρεις μουσικοί και ένας ηθοποιός.

 

kauth-soupa-1


Δεκαέξι επιλεγμένα κείμενα αλληλεπιδρούν με ισάριθμα τραγούδια από όλη την μουσική διαδρομή του Δημήτρη Μητσοτάκη (μέσα από τη πορεία των μουσικών σχημάτων Ενδελέχεια & Ευδαίμονες), αλλά και νέο, ανέκδοτο υλικό σε μια σπονδυλωτή παρουσίαση όπου ο κεντρικός (και εκκεντρικός) ήρωας ετοιμάζει και ανακατεύει την «καυτή σούπα» της ζωής του.

Τα υλικά της Σούπας: μικρές στιγμές και σπαράγματα συναισθημάτων, βιώματα και επεισόδια ζωής, απαγορευμένεςsoupa-3 φαντασιώσεις και επικίνδυνες εξομολογήσεις, απλές ιστορίες και καθημερινά περιστατικά, σκληρά, οδυνηρά γεγονότα και κωμικοτραγικές συμπτώσεις, βωμολοχίες και αβροφροσύνες, αυτοσαρκασμός και αδυσώπητο χιούμορ σε ένα πλαίσιο που δεν διασαφηνίζει πλήρως τί είναι αληθινό και τί μυθοπλασία. Ο ήρωας διφορούμενος. Κάποιες φορές ταυτίζεται εντελώς με τα επεισόδια που αφηγείται, τα βιώνει σαν να συμβαίνουν εκείνη την στιγμή μπροστά στα μάτια του, και κάποιες άλλες αποστασιοποιείται εντελώς. Στο τέλος ο ίδιος μοιράζει μερίδες της καυτής του σούπας, που ετοιμάζει ζωντανά κατά τη διάρκεια της παράστασης, στο κοινό έχοντας κάνει… το χρέος του.

 

 

Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.

 

Παίζει ο Δημήτρης Μικιός

Φωνή στο έργο, τραγούδι, κιθάρα, κρουστά: Δημήτρης Μητσοτάκης

Μαντολίνο, κιθάρα: Αρετή Κοκκίνου

Ακορντεόν: Θανάσης Σολούκος

Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Μητσοτάκη.

Η παράσταση διαρκεί 2 ώρες.

 

Χώρος: POCKET THEATRE@χώρος τέχνης ασωμάτων

Διεύθυνση: Οδός Ασωμάτων 6 – Θησείο

Κρατήσεις: 210.324.3306

 


Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)


Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (επιλέξτε):

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣΠΡΟΤΙΜΩ EMAIL