Εκδρομή στη ΜΗΛΟ

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα
Αγία Κυριακή – Μήλος – Καλοκαίρι 2005 – Σεμινάριο Κινηματογράφου
Τον Αυγουστο του 2005 το Μ.Π. διοργάνωσε ένα σεμινάριο Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου στην Μήλο, με συντονίστρια την ευφάνταστη Ειρήνη Βαχλιώτη.
Συμπληρωματικά κάποιοι μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε μαθήματα Τάι Τσι με την απολαυστική Πηνελόπη Κολέογλου. Και το κλου οι νύχτες σινεμά με τον τον απίστευτο Γιάννη Καραμπίτσο.
Μείναμε σε πολύ απλά αλλά με εξαιρετική θέα καταλύμματα στον όρμο της εξωτικής Αγίας Κυριακής (απ’ όπου και η φωτογραφία) με μια κρυφή ερημική παραλία, την Ψαραβολάδα, όπου η δασκάλα του Τάι Τσι Πηνελόπη κατέβαζε τους πιο ριψοκίνδυνους της μεγάλης συντροφιάς (34 άτομα ζωή να ‘χουμε!) και με ένα τροπικό beach bar, very – very hot στην κεντρική παραλία για τους πιο αραχτούς της εκδρομής.

Το high event του ταξιδιού, πέρα από τα απίστευτα γεγονότα που διαδραματίζονταν σε κάθε πρωινό και απογευματινό γύρισμα (γυρίσαμε 6 ταινιάκια ως συνεργείο, όσα και τα μερόνυχτα παραμονής στο νησί), ήταν ότι κάθε βράδυ παρακολουθούσαμε – μετά από ένα λουκούλειο γεύμα που έφτιαχναν για μας οι αυτοσχέδιοι μάγειρες Νέστωρ και Σύνη – σπάνιες ταινίες του παγκόσμιου σινεμά με καθοδηγητή μας σε αυτό το κινηματογραφικό σαφάρι τον πάντα πρόθυμο να μας ξενυχτήσει Γιάννη Καραμπίτσο.

Ανεπανάληπτη η Μήλος!