Η Μάρθα Μεναχέμ live στον Ιανό

mikri-elegeia
Η Μάρθα Μεναχέμ, μετά τη «Μικρή Ελεγεία» (Acoustic ArtProductions) και ετοιμάζοντας τη δεύτερη προσωπική της δουλειά, εμφανίζεται ζωντανά, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, στο ζεστό πατάρι του Ιανού. Η συνθέτης και ερμηνεύτρια, στη «Μικρή Ελεγεία», μας εισήγαγε με τις ευαίσθητες μελωδίες της στη σφαίρα της ποίησης και του ονείρου. Σε ήχους που φλερτάρουν με τη jazz, τους λαϊκούς δρόμους, την κλασική μουσική αλλά και το ροκ, με σεβασμό απέναντι στο λόγο ποιητών και στιχουργών (Κ. Τριπολίτη, Ναπ. Λαπαθιώτη, Στ. Γεράνη, Κ.Π.Καβάφη, Θρ. Καμινάκη) και με τις ερμηνείες της ίδιας, του Χρήστου Θηβαίου, του Απόστολου Ρίζου και τουΓιάννη Λεκόπουλου, μας χάρισε εννέα τραγούδια που μας αγγίζουν και μας ταξιδεύουν.

 

Αυτά τα τραγούδια, μαζί με μερικά από την επερχόμενη δουλειά της και άλλα αγαπημένα από όλο το φάσμα της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας, μας καλεί να τραγουδήσουμε μαζί της την Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου.
 
Μαζί της τη σκηνή θα μοιραστεί ένας νέος τραγουδοποιός, ο Μιχάλης Κωτσόγιαννης, με τον οποίο την ενώνουν η κοινή αισθητική  και στον οποίο εμπιστεύτηκε την ερμηνεία των νέων της τραγουδιών.


Οι δυο τους, παρέα με κιθάρες, πιάνο, πνευστά, κρουστά και μπάσο, μας υπόσχονται ένα πολύ όμορφο βράδυ.

Με εκτίμηση

Μάρθα  Μεναχέμ.

Τηλ. Επικοινωνίας 6937704772,  210 6450072.


21.00, Ιανός Βιβλιοπωλείο, Σταδίου 24, τηλ. 210-3217917