fbpx
Αρχική Καλλιτεχνικές Δράσεις Art Productions Η Συμμετοχή μας στη 12η Photovision

Η Συμμετοχή μας στη 12η Photovision

Τα τμήματα φωτογραφίας του Μικρού Πολυτεχνείου με εισηγητή τον Γιάννη Βουλγαράκη σας προσκαλούν στην 12η Photovision & 1η HiTechExpo.

Σας περιμένουμε 11, 12, 13 Μαρτίου και ώρες 11:00- 21:00 στο Tae Kwon Do να σας ξεναγήσουμε στην 15 ετη  πορεία των τμημάτων φωτογραφίας και όλων των workshop που έχουν λάβει χώρα όλα αυτά τα χρόνια. Ενημερωθείτε για τα νέα τμήματα που ανοίγουν, τις ενεργές εκθέσεις αλλά και για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις που διοργανώνουμε.

Η δωδέκατη διοργάνωση της PHOTOVISION είναι προ των πυλών!
Μετακόμισε και σας περιμένει σε νέο και πιο λειτουργικό εκθεσιακό χώρο, στο Tae Kwon Do, δίπλα από το νεόδμητο Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, στη συμβολή της Λ. Συγγρού & Λ. Ποσειδώνος στο Δέλτα Φαλήρου.

O συναρπαστικός κόσμος του Imaging με την καθιερωμένη για την εγκυρότητά της έκθεση Photovision αγκαλιάζει τα τελευταία επιτεύγματα της υψηλής τεχνολογίας στην νέα έκθεση Ηi Tech Expo.
Οι ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία που συμπαρασύρουν όλη την καθημερινότητά μας αλλά και τα χόμπι, την επαγγελματική μας ενασχόληση, τον εργασιακό και οικιακό μας χώρο καθώς και τις δημιουργικές μας διεξόδους.
Οι διοργανωτές της Photovision, της μεγαλύτερης, μακροβιότερης και πλέον έγκυρης έκθεσης Imaging της χώρας που πραγματοποιείται σταθερά και αδιάλειπτα ανά διετία από το 1995, παρακολουθεί προσεκτικά τα σημεία των καιρών και ανταποκρίνεται έγκαιρα και με υπευθυνότητα, με τις ανάλογες πρωτοβουλίες.
Με αυτό το σκεπτικό, αποδυόμαστε στο εγχείρημα της παράλληλης διοργάνωσης μαζί με τη Photovision, της εξειδικευμένης έκθεσης HiTech Expo που φιλοδοξεί να καλύψει ένα μεγάλο κενό στον τομέα της εφαρμοσμένης υψηλής τεχνολογίας η οποία επηρεάζει αποφασιστικά τη ζωή μας και καλύπτει πλέον σημαντικές ανάγκες.
Για την τέλεση των δύο δίδυμων εκθέσεων επιλέξαμε τον στρατηγικά τοποθετημένο και αποδεδειγμένης λειτουργικότητας χώρο των εγκαταστάσεων του Σταδίου Tae Kwon Do στο Φαληρικό Δέλτα με τους μεγάλους χώρους και τις εργονομικές δυνατότητες διάταξης των περιπτέρων ώστε να ανταποκρίνονται κατά βέλτιστο τρόπο στις προσδοκίες και τις επιθυμίες των εκθετών αλλά και τις ανάγκες των επισκεπτών.
Όπως έχει καθιερωθεί μέχρι στιγμής, η Photovision και το νέο αδελφάκι της, η HiTech Expo, θα πλαισιώνονται από πλούσιο επιμορφωτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, αποδεικνύοντας τη σταθερή προσήλωσή μας στις πολιτικές που έφεραν τη Photovsion πρώτη και μοναδική στον κλάδο της. Έτσι θα φιλοξενούνται εκθέσεις από φωτογραφικές ομάδες, λέσχες, σωματεία, σχολές κλπ. καθώς και οι οργανωμένοι φορείς του κλάδου και θα πραγματοποιούνται workshop, σεμινάρια, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και άλλες επιμορφωτικής φύσεως εκδηλώσεις για την ενημέρωση και υποστήριξη των επισκεπτών σε θέματα που άπτονται των αντικειμένων μας.

Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας θα είναι σταθερά όπως όλα τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, και βέβαια θα υπάρχει ευρεία διαφημιστική προβολή από τα γενικού ενδιαφέροντος αλλά και εξειδικευμένα μέσα, με έμφαση τις τελευταίες ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης.
Με συνέπεια και αίσθηση ευθύνης για πληρότητα και αρτιότητα της διπλής διοργάνωσης που αναλαμβάνουμε, ανακοινώνουμε την Photovision και την HiTech Expo 2017, και ευελπιστούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όσων συμμετάσχουν και όσων επισκεφθούν τις εκθέσεις.
Πιστοί στο ραντεβού μας που πραγματοποιείται από το 1995 σταθερά κάθε δύο χρόνια, σας καλωσορίζουμε στη νέα διοργάνωση της έκθεσής και ευελπιστούμε να σας δούμε ως επισκέπτες είτε ως εκθέτες. Σε κάθε περίπτωση τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε στη διάθεσή σας, έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση και απορία.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τάκης Τζίμας
Διευθυντής PHOTOVISION

Μεγάλη ομαδική έκθεση «Η Ελλάδα μας»

Συμμετέχουν 48 φωτογραφικές ομάδες, λέσχες & σωματεία από όλη την επικράτεια

H PHOTOVISION, από την πρώτη κιόλας διοργάνωση, έχει αναλάβει διπλό ρόλο: Είναι ταυτόχρονα εμπορική και τεχνολογική έκθεση και συνάμα σημείο συνάντησης όλων όσων αγαπούν τη φωτογραφία. Φέτος, φτάνοντας αισίως τη δωδέκατη διοργάνωση, προχώρησε στην πρωτοβουλία να φιλοξενήσει μια μεγάλη, ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα “H Eλλάδα μας!” ως ένδειξη εκτίμησης για όλους όσους εκφράζονται δημιουργικά αποτυπώνοντας τόσες και τόσες πλευρές, διαστάσεις και πτυχές της πατρίδας μας.

Απευθύναμε λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση σε λέσχες φωτογραφίας, ομάδες και σωματεία να λάβουν μέρος σε αυτό το φιλόδοξο project. Για πρώτη φορά, κάτω από την ίδια στέγη 48 φωτογραφικές ομάδες και οργανωμένοι φορείς ενώνουν τη φωτογραφική τους ματιά και εκθέτουν τις εικόνες τους που πραγματεύονται ένα κοινό θέμα: την Ελλάδα μας. Την Ελλάδα που μας παρέχει απλόχερα φωτογραφικές ευκαιρίες. Την Ελλάδα που είναι τα πάντα. Το ευρύτερο σπίτι μας, η αρχέγονη γη, η κληρονομιά και η παράδοση. Είναι το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο γεννιόμαστε, ζούμε, ερωτευόμαστε, κάνουμε οικογένειες, μεγαλώνουμε και κάποια στιγμή μας περιβάλλει ως την αιωνιότητα.