Ιστορίες από την άλλη μεριά της Οθόνης

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Ιστορίες από την άλλη μεριά της Οθόνης. Ο Νίκος Λεβαντής έρχεται στο Μικρό Πολυτεχνείο με 3 Pocket Εργαστήρια για το διαδίκτυο και τον κόσμο που κρύβει. Από Οκτώβριο 2016

  • Σεμινάριο ΙΝΤΕΡΝΕΤ:
    Ένα δημιουργικό Πεδίο Δράσης. Το Διαδίκτυο για αρχάριους. Έξι μαθήματα γνωριμίας και εξοικείωσης με την σύγχρονη γλώσσα του Internet και την χρήση του στην καθημερινότητα.
  • Σεμινάριο CONTENT:
    Ο Βασιλιάς του Διαδικτύου. Ταχύρρυθμο εργαστήριο διαχείρισης περιεχομένου και κειμενογραφίας SEO.
  • Σεμινάριο Graphic Design: 
    Πάρε τη δύναμη της εικόνας με το μέρος σου. Δημιούργησε το δικό σου πρωτότυπο υλικό.

Κάθε Σεμιναριακός κύκλος αποτελείται από 6 μαθήματα διάρκειας 90 λεπτών που θα πραγματοποιούνται απογευματινές ή βραδυνές ώρες από τον Οκτώβριο 2016. Το ακριβές πρόγραμμα αναμένεται σύντομα.

 



 

Με σπουδές στο graphic design και την επικοινωνία, ο Νίκος Λεβαντής δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό τα τελευταία 9 χρόνια. Δουλεύει σαν ελεύθερος επαγγελματίας, έχοντας μεταξύ άλλων βραβευθεί στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης τρεις φορές αλλά και στα διεθνή Design Week Awards. Λατρεύει ό,τι μας φέρνει πιο κοντά, αλλά και οτιδήποτε εφευρετικό “δοκιμάζει” τον τρόπο σκέψης μας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986.

ΥΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ
Ο Σχεδιασμός του Σεμιναρίου δεν έχει ολοκληρωθεί και ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στα επιμέρους στοιχεία του.





ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.




ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ