Τα Θεατρικά Σεμινάρια

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Τα θεατρικά εργαστήρια στο Μ.Π. είναι μεν σε εξέλιξη αλλά μπορούν να δεχτούν ακόμη συνεργάτες. Όλα αυτά τα εργαστήρια οδηγούν τους συμμετέχοντες στη σκηνή, με στήσιμο & ανέβασμα παράστασης στο τέλος της σεζόν. Οικονομικά όσοι επιθυμούν να ενταχθούν έως 5 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπιστούν με ευνοϊκούς όρους λόγω της σχετικά αργοπορημένης ένταξής τους, αλλά το όφελος θα παραμείνει το ίδιο στο μέτρο που οι δάσκαλοι των εργαστηρίων φροντίζουν πάντα να καλύπτουν τα κενά και να οδηγούν τους συμμετέχοντες με έμπειρο τρόπο επί σκηνής.

Το κόστος των εργαστηρίων κυμαίνεται λοιπόν από 400 έως 540€, και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να καταβληθεί το έξτρα ποσό της εγγραφής, αποκτώντας ωστόσο ο κάθε συμμετέχων την κάρτα μέλους του Μ.Π.

Επισυνάπτονται τα είδη και οι τομείς των εργαστηρίων που εντάσσονται στην παραπάνω συνθήκη:

ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ:

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ “LOST LOVE STORIES” ME ΕΝΑΡΞΗ 15/5 ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΩΣ 20/6. ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ WORKSHOPS ME ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ (ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ), ΑΝΤΕΛΑ ΜΕΡΜΗΓΚΑ (ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΤΖΕΡΗΣ (ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ), ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ (ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ / ΦΩΤΙΣΜΟΙ), ΜΑΝΟΣ ΡΟΒΙΘΗΣ (ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ).

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΤΕΧΝΗ & ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ” ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

1. Τομέας Αρχαίου Ελληνικού Δράματος: Ερευνητικό Εργαστήρι Υποκριτικής για την Τραγωδία και την Κωμωδία με στήσιμο & ανέβασμα παράστασης στο POCKET THEATRE @ ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ.

Συντονισμός: ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΤΕΛΗ ΜΑΪΟΥ 2012

ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ (21:15 – 23:45) & ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ (20.30 – 23.30)

Το σεμινάριο διεξάγεται στο LOFT του ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ.
Οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο εργαστήρι μπορούν κατόπιν συνεννόησης με τη Γραμματεία και τη συντονίστρια, Γιώτα Κουνδουράκη να παρακολουθήσουν μία τουλάχιστον συνεδρία για να αποφασιστεί η ένταξή τους σωστά στο Τμήμα.

Τελευταία δυνατότητα ένταξης στο Τμήμα: 5/2/2012 (info: 210-9480745)

2. Τομέας Physical THEATRE (cabaret) με στήσιμο & ανέβασμα παράστασης στο POCKET THEATRE @ ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ.
Συντονισμός: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΤΕΛΗ ΜΑΪΟΥ 2012

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ (21:00 – 23:45 ΣΤΟ POCKET THEATRE) & ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ (17:30 – 20:00 ΣΤΟ LOFT ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ)
Οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο εργαστήρι μπορούν κατόπιν συνεννόησης με τη Γραμματεία και τo συντονιστή, Δημήτρη Κανέλλο να παρακολουθήσουν μία τουλάχιστον συνεδρία για να αποφασιστεί η ένταξή τους σωστά στο Τμήμα.

Τελευταία δυνατότητα ένταξης στο Τμήμα: 4/2/2012 (info: 210-9480745)

3. Τομέας Χοροθέατρο: Ερευνητικό Εργαστήρι Υποκριτικής και Χορού με στήσιμο & ανέβασμα παράστασης στο POCKET THEATRE @ ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ.

Συντονισμός: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΤΕΛΗ ΜΑΪΟΥ 2012

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ (21.00 – 23.30) (ΣΤΟ LOFT ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ)
Οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο εργαστήρι μπορούν κατόπιν συνεννόησης με τη Γραμματεία και τη συντονίστρια, Χριστίνα Σουγιουλτζή να παρακολουθήσουν μία τουλάχιστον συνεδρία για να αποφασιστεί η ένταξή τους σωστά στο Τμήμα.

Τελευταία δυνατότητα ένταξης στο Τμήμα: Τέλη Ιανουαρίου 2012 (info: 210-9480745)

4. MASTERCLASS Υποκριτικής με στήσιμο & ανέβασμα παράστασης στο POCKET THEATRE @ ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ.

Συντονισμός: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΤΕΛΗ ΜΑΪΟΥ 2012

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ (13.00 – 16.00) (ΣΤΟ LIVING ROOM ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ)
Οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο εργαστήρι μπορούν κατόπιν συνεννόησης με τη Γραμματεία και τη συντονίστρια, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου να κανονίσουν ένα ραντεβού γνωριμίας ώστε να αποφασιστεί η ένταξή τους σωστά στο Τμήμα.

Τελευταία δυνατότητα ένταξης στο Τμήμα: Τέλη Ιανουαρίου 2012 (info: 210-9480745)

5. Τομέας ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΑ: «ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ» Ερευνητικό Εργαστήρι Δραματολογίας με επισκέψεις σε 10 παραστάσεις στην Αθήνα και αντίστοιχες αναλυσεις των έργων με τον γνωστό μεταφραστή και δραματολόγο Ερρίκο Μπελιέ.

Συντονισμός: ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΠΕΛΙΕΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ – ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ 2012
ΕΝΑΡΞΗ: 31/4/2012




ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.




ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ