14ο ΒΟΗΕΜΙΑΝ WRITING THERAPY WORKSHOP @ KINI

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

ΠΟΤΕ & ΠΟΥ; Μπήκαν και τα εργαστήρια του Μποέμ στον Δεύτερο χρόνο τους αλλά  οι συνθήκες δεν ευνόησαν την συνέχειά τους μετά από τις 3/2/2020 ως τον Αύγουστο που ξαναρχίζουμε με όλες τις δυνατές προφυλάξεις και επαρκές distancing  σε έναν κατάφυτο κήπο στο Κίνι της Σύρου. Οπότε αν ο Αύγουστος σας βρει το βραδάκι στη Σύρο, την Δευτέρα 10/8, ώρα 8μμ τότε είναι μια καλή ιδέα είναι να γνωριστούμε με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο. Ίσως, και να ζείτε στο νησί, πράγμα που κάνει την επαφή μας πιο απλή. Η διοργάνωση της Συνάντησης είναι πάντα από το BOHEME DEL MAR. Οι συναντήσεις είναι χωρίς κόστος με εκούσια προαιρετική εισφορά.

ΤΙ; Αν το γράψιμο δεν είναι για εσάς μια ξένη τελείως τέχνη σκεφτείτε να είστε παρόντες. Θα αγγίξουμε μαζί «Κώδικες Μυθοπλασίας και Τεχνικές Αφήγησης» γύρω από το πώς γράφεται μια ιδέα που μας ήρθε στο μυαλό…

ΠΩΣ; Tο ΒΟΗΕΜΕ DEL MAR φιλοξένησε ήδη 13 συνεδρίες και η 14η συνάντηση γίνεται σε εξωτερικό χώρο στην βίλλα Inspiration στο Κίνι. Πάντα με εισηγητή τον Θράσο Καμινάκη και  για όσους αγαπούν «το σπορ του γραπτού λόγου» για να εκφραστούν.

Την Δευτέρα 10/8 θα προσεγγίσουμε το «ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΕΣ & ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΕ ΕΜΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΕΖΟ ΛΟΓΟ» ως θέμα και θα κάνουμε μια εμβάθυνση για την σχέση Ήρωα και Αντήρωα σε μια Μυθοπλασία. Γραπτώς πάντα προσεγγίζουμε ήδη λόγου όπως η Ποίηση, το θεατρικό Κείμενο και το Διήγημα ή το Παραμύθι. Θέλουμε να βγούμε γράφοντας από την Comfort Zone της καθημερινότητάς μας και να ταράξουμε συνειδήσεις για να πάμε σε πιο βαθιά νερά, τώρα που μεγαλώσαμε κατά ένα χρόνο.

Και αυτή η συνάντηση είναι αυτοτελής και δεν προϋποθέτει να έχει παρακολουθήσει κανίς τις προηγούμενες για να συμμετέχει.

Η  συμμετοχή δεν επισύρει κάποιο κόστος αλλά ισχύει η προαιρετική εθελοντική εισφορά μετά από την συνάντηση.

Σας περιμένουμε

 

INFO – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 6937.100.641