ΑΜΟΡΓΟΣ – ΑΙΓΙΑΛΗ 2009

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα
Ανάμεσα στα πολλά ταξίδια του Καλοκαιριού 2009 ξεχωρίζει αυτό της τελευταίας εβδομάδας του Αυγούστου στην Αιγιάλη της Αμοργού με εκπαιδευτικό περιεχόμενο την Video τέχνη και την τέχνη Συγγραφής και Αφήγησης Παραμυθιού με συντονιστές τη Μάιρα Στυλιανού και τον Μάρκο Φράγκο. Μείναμε 6 νύχτες στην Αιγιάλη στο ξενοδοχείο Big Blue σε μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με θέα στον όρμο και στο ηλιοβασίλεμα.

amorgos15Το πρωί στην Βεράντα του Big Blue μετά το καλοφτιαγμένο με παραδοσιακά υλικά πρωινό, ξεκινούσε το μάθημα της Συγγραφής Παραμυθιού και το σούρουπο στο ίδιο σημείο μετά τη δύση του ήλιου μπίναμε στον παράξενο και γοητευτικό κόσμο της Video Art. Είχαμε φυσικά στο διάμεσο το χρόνο να εξερευνήσουμε το νησί, να γίνουμε μικρές και μεγαλύτερες συντροφιές από ανθρώπους κάθε ηλικίας και ενδιαφερόντων και να το γλεντήσουμε σε αμοργιανό mood πίνοντας τις ψημένες μας και τσιμπολογώντας τους εύγευστους μεζέδες που το νησί μας πρότεινε σε κάθε του γωνιά.

Amorgos AugustΤο τελευταίο βράδυ (απ’ όπου και η φωτογραφία) το ρίξαμε έξω για τα καλά. Στήθηκε ένα ανευ προηγουμένου παραδοσιακό αμοργιανό γλέντι με όργανα και χορούς που κράτησε σχεδόν μέχρι να μπούμε στο καράβι της επιστροφής το ξημέρωμα.

 

Αγαπητό Big Blue θα σου ξανάρθουμε!