Σεμινάρια Θεάτρου & Φωτογραφίας: Αμοργός 19 – 22 & 22 – 30 Ιουλίου

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Αμοργός – Καλοκαίρι 2017

 

Συντονιστές: Γ. Βουλγαράκης – Θρ. Καμινάκης – Δ. Κανέλλος

Το πρόγραμμα του Summerschool που διεξάγεται για το 2017 στην Αιγιάλη:

  1. Φωτογραφία (Γιάννης Βουλγαράκης 19-22/7): Τέσσερις συναντήσεις για να αποτυπώσουμε με το Φωτογραφικό μας Φακό την ατμόσφαιρα που κρύβει το «Απέραντο Γαλάζιο» των ακτών της Αμοργού και να στήσουμε μια ομαδική έκθεση με λεζάντες με την επιστροφή μας στην Αθήνα. Υπό συνθήκες θα χρησιμοποιήσουμε και φωτογραφικές μηχανές POLAROID.
  2. Θεατρική Γραφή & Τραγούδι (Θράσος Καμινάκης 23-26/7): Τέσσερις συναντήσεις για να βουτήξουμε στα άδυτα της Θεατρικής Γραφής με την τεχνική Συγγραφής Μονολόγων και με έμμετρο λιμπρέτο.
  3. Αυτοσχεδιαστικό Θέατρο – Υποκριτική (Δημήτρης Κανέλλος 23-27/7): Έξι Μαθήματα Pocket Theatre που μας φέρνουν μπροστά στην εμπειρία του στησίματος αυτοσχέδιας Θεατρικής Παράστασης που όπως κάθε χρόνο στο τέλος παίζεται στην πλατεία κάποιου νησιώτικου χωριού.
  4. Τάϊ Τσι (Δημήτρης Κανέλλος 28-29/7): Τέσσερις συναντήσεις για την περίφημη ανατολίτικη πολεμική τεχνική που στην πραγματικότητα επιδρά ως Διαλογισμός σε Κίνηση και μας επικεντρώνει στην θετική μας ενέργεια.

 

Σημειώστε:

  1. Για κάθε ένα από τα παραπάνω σεμινάρια μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες στο 2103252998 καθημερινά από 11:00 έως 18:00 ή να παρευρεθείτε σε μία παρουσίαση των Δημιουργικών Διακοπών με το Μικρό Πολυτεχνείο την Πέμπτη 22/6 & την Δευτέρα 26/6 ώρες, 20:00 – 21:00 στην ταράτσα του Μ.Π. στην Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 7, Θησείο (έναντι ΗΣΑΠ)
  2. Το Μ.Π. αναλαμβάνει (έως Δευτέρα 3/7) να εξυπηρετήσει κάθε συμμετέχοντα με κράτηση μονόκλινων ή δίκλινων studios στο νησί της Δονούσας κατά την περίοδο που διεξάγονται τα σεμινάρια και σε πολύ προνομιούχες τιμές.
  3. Το Μ.Π. προσφέρει την δυνατότητα κράτησης εισιτηρίων μέσω πρακτορείων που προτείνει στους συμμετέχοντες για την έγκαιρη αυτοεξυπηρέτησή τους.
  4. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συνοδεύονται από φίλους μόνο όταν αυτοί αποκτήσουν την ιδιότητα του Μέλους στο Μ.Π.
  5. Αναλυτικές πληροφορίες για την δομή και το ύφος των Καλοκαιρινών Δράσεων στις Κυκλάδες, καθώς και τα βιογραφικά των συντονιστών: www.mikropolytexneio.gr.

Βραδιές Παρουσίασης Μ.Π. Εν Πλω στη Δονούσα

 Πέμπτη 22 Ιουνίου ώρα 20:00 – 22:00 

&

Δευτέρα 26 Ιουνίου ώρα 20:00 – 22:00 


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ