Αποσπάσματα Ερωτικού Λόγου Στη Σύρο

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Αποσπάσματα Ερωτικού Λόγου

Δημιουργική Γραφή Εν Σύρω

Ένα σεμινάριο με θέμα τον Ερωτικό Λόγο αλλά και τους Μεγάλους “Έγκλειστους” στην Ποίηση και τον Στοχασμό (Όσκαρ Ουάιλντ, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Κώστα Καρυωτάκη, Μαρία Πολυδούρη και Κατερίνα Γώγου).

Εισηγήτρια: Μαριανίκη Δορμπαράκη

Πρόγραμμα: Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Σύρο του Αγίου Πνεύματος στις 15/6 (δύο απογευματινές ώρες), στις 16/6 (τέσσερις πρωινές ώρες) και 17/6 (τέσσερις πρωινές ώρες) ενώ θα ολοκληρωθεί με πεντάωρο απολογισμό Σεπτεμβρίου στο ΜΠ στην Αθήνα σε ημερομηνία που θα ορισθεί εν Σύρω.

Το σεμινάριο εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις του Eyes Walk Festival.

Λίγα Λόγια για το τριήμερο μάθημα στην Σύρο

Πόσο συχνά δίνουμε την δυνατότητα στον εαυτό μας να τολμήσει μια συναισθηματική αποφόρτιση αγγίζοντας και ερευνώντας τον «ήχο» που κάνουν μέσα μας τα μεγάλα κείμενα της ερωτικής λογοτεχνίας; Πόσο συχνά επιτρέπουμε στα συναισθήματα που αφορούν στα «Πάθη του Έρωτος» να κερδίσουν χώρο μέσα μας; Πόσο έτοιμοι είμαστε να ανιχνεύσουμε τον ερωτικό μας εαυτό και αυτό που μας ενώνει ή μας χωρίζει από την αλήθεια μας; Για τους περισσότερους από εμάς, η σχέση με τον Ερωτικό λόγο είναι άκρως ιδιωτική. Με το σεμινάριο αυτό ανιχνεύουμε τα βιώματα εκείνα που μπορούν να μας εμπνεύσουν ώστε να ξαναβρούμε τη σχέση μας με τον Ερωτικό Λόγο μέσα σε μια δημιουργική συντροφιά όπου θα μοιραστούμε κοινές εμπειρίες και με την ευχή να οδηγηθούμε μέσα από την γραφή στην καλή λογοτεχνία  που όλοι μας θα θέλαμε να έχει γραφτεί πάνω σε ανάλογα αιχμηρά θέματα.

 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ