Σεμινάρια Τέχνης 2024

Άμεσες Ενάρξεις στα νέα Σεμινάρια Τέχνης

Το Μικρό Πολυτεχνείο παρουσιάζει τον νέο κύκλο Webinars of Art με διαδικτυακά και δια ζώσης μαθήματα σε όλους τους τομείς των τεχνών.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Tα μαθήματα που συνεχίζονται κανονικά εξ αποστάσεως και τα νέα σεμινάρια webinars που ανοίγουν, θα τα βρείτε όλα στο site με το όνομα του μαθήματος που πρόκειται ή ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε. Στα δια ζώσης μαθήματα τηρούνται όλοι οι κώδικες περιορισμένου αριθμού συμμετοχών καθώς και οι κανόνες υγιεινής που η Νομοθεσία επιβάλλει.

Είμαστε στη διάθεση σας για να συζητήσουμε και τηλεφωνικώς κάθε ερώτημα και να επιλύσουμε κάθε ζήτημα που τυχόν παρουσιαστεί.

seminaria-texnis

Ακολουθεί αναλυτικό ημερολόγιο ενάρξεων των σεμιναρίων ανά ημέρα και ώρα κάθε μήνα:
Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024,
Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024,
 • Δημιουργική γραφή: Η Κλασική Συνταγή (εισαγωγικό μάθημα)

   Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024,  8:00 μμ - 10:00 μμ

  Αγ. Ασωμάτων 7, Αθήνα 105 53, Ελλάδα

  Δημιουργική γραφή: Η Κλασική Συνταγή

  Η «Κλασική Συνταγή» είναι ένα εργαστήριο δημιουργικής γραφής που απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να ασχοληθούν – ή ασχολούνται ήδη – με τη συγγραφή μυθοπλαστικών κειμένων όλων των ειδών, δηλαδή, τη μικρή φόρμα πεζογραφημάτων, το μυθιστόρημα, το αφήγημα κλπ. Για τη συμμετοχή σε αυτό δεν προαπαιτείται από τους ενδιαφερόμενους προηγούμενη εμπειρία με το αντικείμενο και για το λόγο αυτό δε γίνεται κάποιος διαχωρισμός τους σε «αρχάριους» και «προχωρημένους»: όλα στηρίζονται στον ενθουσιασμό και την όρεξη των συμμετεχόντων να μπουν σε ένα σταθερό ρυθμό γραφής.

  Εισηγητής: Γιάννης Κωνσταντινίδης

  Έναρξη & Λήξη: Τετάρτη 10/7/2024 έως Τετάρτη 31/7/2024

  Διάρκεια: 4 δια ζώσης και διαδικτυακές τρίωρες συναντήσεις (και μία εισαγωγική). Ο κύκλος μαθημάτων συνολικά διαρκεί 14 διδακτικές ώρες.

  Πρόγραμμα: Κάθε Τετάρτη, 19:30 – 22:30

  Κόστος: 140€ + ΦΠΑ (Προκράτηση Θέσης έως και Πέμπτη 4/7 με early bird 120€ +ΦΠΑ)

  Σημείωση: Η εισαγωγική συνάντηση θα γίνει την Δευτέρα 8/7/2024 ώρες 20:00 με 22:00 Info: 2103252998 & 6937100641

  Δήλωσε ΣυμμετοχήΠροσθήκη στο Ημερολόγιο

Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024,
Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024,
Σάββατο 03 Αυγούστου 2024,
Κυριακή 04 Αυγούστου 2024,
Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024,
Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024,
Σάββατο 10 Αυγούστου 2024,
Κυριακή 11 Αυγούστου 2024,

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΑΝΟΙΧΤΑ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Παρουσίαση Σεμιναρίου είναι η ημέρα που ο εισηγητής έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με ενδιαφερόμενους για το αντικείμενο που διδάσκει και τους ενημερώνει για το πρόγραμμα του Σεμιναρίου του.

Ανοιχτό μάθημα είναι εκείνο όπου κάποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να το παρακολουθήσει ως επισκέπτης χωρίς κόστος, καθαρά διερευνητικά. Σύμφωνα με τις προθέσεις κάθε δασκάλου ένα τέτοιο μάθημα μπορεί να προηγείται ή να έπεται ενός εισαγωγικού μαθήματος και αυτό εξαρτάται από τη φύση της διδακτέας ύλης.

Το Αυτοτελές Μάθημα είναι ή ένα Ανοιχτό Μάθημα όπως παραπάνω, ή ένα Κανονικό μάθημα που λόγω του χαρακτήρα του σεμιναρίου μπορεί να μη χρειαστεί πρότερη ή επόμενη παρακολούθηση για να ολοκληρωθεί η ύλη του.

To Bonus αυτόνομο μάθημα λειτουργεί ως συνεδρία – δώρο και δεν απαιτεί υποχρεωτική παρακολούθηση.

Εισαγωγικό μάθημα ή «μάθημα 0» είναι εκείνο που όπου κάποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να το παρακολουθήσει επίσης διερευνητικά εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και με το πέρας του να προβεί (ή όχι) στην εγγραφή του στο σεμινάριο. Το μάθημα αυτό συνήθως συνυπολογίζεται στη διάρκεια του σεμιναρίου. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του Μικρού Πολυτεχνείου, κάποια Εισαγωγικά Μαθήματα να επιτρέψει να λειτουργήσουν και ως Ανοιχτά.

Επίσημη Έναρξη είναι η ημέρα που για κάθε σεμινάριο ορίζει την αρχή και τη διάρκειά του.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε τα ανεπιθύμητα μηνύματα, σας ευχαριστούμε.