Δημιουργικές Διακοπές με Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Summer school με σεμινάρια Αριθμολογίας – Βιωματικού Θεάτρου – Δημιουργικής Γραφής και όχι μόνο…

ΣυντονιστέςΜ. Δορμπαράκη – Θρ. Καμινάκης – Χρ. Οικονομίδου – Θρ. Χριστόπουλος

1ο Τριήμερο 15 – 23/7

  1. Αριθμολογία & Συνειρμική Γραφή (Θράσος Καμινάκης 16-17/7): Δύο συναντήσεις για να ανακαλύψουμε τον καθοριστικό ρόλο των Γενέθλιων Αριθμών μας και πως μπορούν να ρυθμίσουν την έμπνευσή μας.
  2. Βιωματικό Θέατρο (Θράσος Χριστόπουλος 18-22/7): Δύο έως Πέντε Μαθήματα που μας φέρνουν κοντά στους ρόλους που παίζουμε εν γνώσει μας και υποσυνείδητα στο «Θέατρο της Καθημερινότητας».
  3. Βιωματική Γραφή & Ονειρικός Λόγος (Μαριανίκη Δορμπαράκη 16-22/7): Πέντε έως Επτά συναντήσεις για τη Λογοτεχνική Προσέγγιση του κόσμου των Ονείρων μας και των βιωμάτων που τα γεννούν.

 

2ο Επταήμερο 29/7 – 6/8

  1. Αυτοματική Γραφή (Θράσος Καμινάκης 30-31/7): Δύο παιχνίδια Αυτόματης Γραφής σε ίσες συναντήσεις του κύκλου «Οι 5 Αισθήσεις της Γραφής» με άξονα την «μυθολογία» της Έκτης Αίσθησης.
  2. Δημιουργική Γραφή (Χριστίνα Οικονομίδου 1-5/8): Πέντε συναντήσεις για τις 5 Αισθήσεις της Γραφής και την εμπνευσμένη χρήση τους στην σύνταξη κειμένων όπως: στίχοι και ποιήματα, μονόλογοι και παραμύθια, διηγήματα και ιστορίες που αφηγούνται τους αισθητηριακούς μας κόσμους.

 

Σημειώστε:

  1. Για κάθε ένα από τα παραπάνω σεμινάρια μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες στο 2103252998 καθημερινά από 11:00 έως 18:00 ή να παρευρεθείτε σε μία παρουσίαση των Δημιουργικών Διακοπών με το Μικρό Πολυτεχνείο την Πέμπτη 22/6 & την Δευτέρα 26/6 ώρες, 20:00 – 21:00 στην ταράτσα του Μ.Π. στην Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 7, Θησείο (έναντι ΗΣΑΠ)
  2. Το Μ.Π. αναλαμβάνει (έως Δευτέρα 3/7) να εξυπηρετήσει κάθε συμμετέχοντα με κράτηση μονόκλινων ή δίκλινων studios στο νησί της Δονούσας κατά την περίοδο που διεξάγονται τα σεμινάρια και σε πολύ προνομιούχες τιμές.
  3. Το Μ.Π. προσφέρει την δυνατότητα κράτησης εισιτηρίων μέσω πρακτορείων που προτείνει στους συμμετέχοντες για την έγκαιρη αυτοεξυπηρέτησή τους.
  4. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συνοδεύονται από φίλους μόνο όταν αυτοί αποκτήσουν την ιδιότητα του Μέλους στο Μ.Π.
  5. Αναλυτικές πληροφορίες για την δομή και το ύφος των Καλοκαιρινών Δράσεων στις Κυκλάδες, καθώς και τα βιογραφικά των συντονιστών: www.mikropolytexneio.gr.ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ