Φωτισμοί Θεάτρου Προχωρημένων

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Το σεμινάριο Φωτισμοί Θεάτρου Προχωρημένων αφορά στην εκμάθηση του προγραμματισμού κονσόλας φωτισμών και στον χειρισμό όλων των πολυκάναλων προβολέων. Αφορά κινούμενες κεφαλές, RGBLED και κάθε συσκευή που μπορεί να οδηγηθεί μέσα από το πρωτόκολλο DMX 512.

Εισηγητής: Κώστας Γαλάνης

Πρόγραμμα: Κάθε Δευτέρα 18:00 – 20:00
Διάρκεια: Οχτώ μαθήματα
Έναρξη: Αναμένεται


Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση (210.3252998). Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για την καλύτερη ενημέρωση σας επισκεφτείτε μας σε ημέρα που παρουσιάζεται το εργαστήριο που σας ενδιαφέρει. 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ & ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

*Εγγραφή σε ημέρα παρουσίασης επιφέρει έκπτωση 50% στο Κόστος Εγγραφής

Λίγα λόγια για το Εργαστήριο: Φωτισμοί Θεάτρου Προχωρημένων

Θες να ασχοληθείς περισσότερο με τον Θεατρικό Φωτισμό και σε προβληματίζει το τεχνικό κομμάτι; Η σύνδεση των φωτιστικών σωμάτων και ο προγραμματισμός της κονσόλας φωτισμού σου φαίνονται εξαιρετικά πολύπλοκα;

Ασχολείσαι ήδη με τον Θεατρικό Φωτισμό και υπάρχουν όροι που σου φαίνονται δυσνόητοι. Τα πολλά καλώδια μπερδεύονται γύρω από τις φιλοδοξίες σου;

Έχεις καλές φωτιστικές ιδέες και θες να τις κάνεις πράξη;

Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα δούμε βήμα βήμα πως γίνεται η σύνδεση όλων των φωτιστικών ή και άλλων θεατρικών συσκευών. Η επικοινωνία και ο χειρισμός τους, η αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και η δημιουργία των φωτιστικών σκηνών. Επίσης η αποθήκευση και διαχείριση των φωτιστικών σκηνών στην κονσόλα φωτισμού και η εφαρμογή των προγραμμάτων στην ροή της θεατρικής παράστασης.

Η φιλοσοφία του σεμιναρίου Φωτισμοί Θεάτρου Προχωρημένων, είναι “Συνδέω – Προγραμματίζω – Παίζω” (Plug, Programming and Play). Απευθύνεται σε όσους έχουν μια καλή ιδέα για το πώς φωτίζουμε μια θεατρική σκηνή και θέλουν να περάσουν στην πράξη. Δεν απαιτείται καμία τεχνική κατάρτιση αφού ο σκοπός του είναι να μας εισάγει μέσα από απλά και ασφαλή βήματα σε αυτόν τον «πολύπλοκο» και «πολυκάναλο» χώρο.

Με το τέλος του σεμιναρίου θα μπορεί κάποιος που ασχολείται με τον θεατρικό φωτισμό, να είναι και τεχνικά καταρτισμένος και ανεξάρτητος στην διαχείριση των φωτιστικών του επιλογών.

Περιορισμένες Θέσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ