Καλοκαιρινό Σεμινάριο για τον Ερωτικό Λόγο στη Σύρο

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

ΗΟΤ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ του ΜΠ με δημιουργικές Διακοπές προγραμματίζεται και πάλι στα νησιά.

ΔΥΟ ΚΥΚΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ:

Β’ κύκλος:

7, 8, 9, 10 Αυγούστου: ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ή ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ;

Για να δείτε πληροφορίες για τον Α Κύκλο, πατήστε εδώ 

Εισηγητής: Νίκος Κολλάρος

Guest: Θράσος Καμινάκης

Mαζί θα ανιχνεύσουμε τα όρια του ερωτικού λόγου μέσα από μυθοπλαστικά κείμενα, σάτιρες και έμμετρους στίχους με τέσσερα τρίωρα μαθήματα σε μια θερινή αυλή της Ερμούπολης. Στα βαθιά νερά της Ερωτικής γραφής λοιπόν, στοχεύοντας να γεννηθούν ερωτικές επιστολές που δεν γράψαμε ποτέ με ποιητική ή λογοτεχνική αξία, αφιερωμένες στις μεγάλες μας αγάπες, απόκρυφες εξομολογήσεις σεξουαλικών δράσεων, φαντασιώσεις, βωμολοχίες, πιπεράτα ανέκδοτα και σόκιν ιστορίες για τέσσερις νύχτες κάτω από τον βραδινό ουρανό στην καρδιά του κοσμοπολίτικου λιμανιού της Σύρου.

Τιμή για το σεμινάριο: 160€ + ΦΠΑ

Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και τους δύο κύκλους, ενημερωθείτε για την ειδική συνδυαστική τιμή προσφοράς στο 6937100641.

Ο α’ και ο β’ κύκλος, δεν προϋποθέτουν ο ένας τον άλλον και λειτουργούν αυτόνομα… Απλά λόγω περιόδου είναι καλό οι ταξιδιώτες να ψάξουν έγκαιρα τα καταλύματα που θα τους φιλοξενήσουν στη Σύρο.

πρόγραμμα β’ κύκλου:

7/8 ΣΑΒΒΑΤΟ 18:00 – 21:00

8/8 ΚΥΡΙΑΚΗ 20:00 – 23:00

9/8 ΔΕΥΤΕΡΑ 20:00 – 23:00

10/8 ΤΡΙΤΗ 11:00 – 14:00

Προτεινόμενα καταλύματα:

Esperance1 & Esperance 2 

Florence 

Αύρα 

Λοκαντιέρα

Παλλάδιον 

Τα Κύματα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ