Λογοτεχνία ή Πορνογραφία;

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

ΗΟΤ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ του ΜΠ με δημιουργικές Διακοπές προγραμματίζεται και πάλι στα νησιά.

ΔΥΟ ΚΥΚΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ:

Α’ κύκλος:

2, 3, 4, 5 Αυγούστου: ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ή ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ;

Εισηγητής: Θράσος Καμινάκης

Για να δείτε πληροφορίες για τον Β Κύκλο, πατήστε εδώ 

Το Σεμινάριο είναι ένα παιχνίδι διαλόγων και αποτελεί έναν Α’ Κύκλο με στόχο να γραφτούν μικρά θεατρικά μονόπρακτα ενός ενιαίου ύφους. Η Νέα “Πορνογραφία” που αγγίζει τα όρια του ερωτικού λόγου μέσα από μύθους και ιστορίες σεξουαλικότητας τραβηγμένες στα άκρα. Τραγούδια, σάτιρες και παρωδίες σε τέσσερα τρίωρα μαθήματα σε μια ανθισμένη θερινή αυλή της Ερμούπολης. Και ποιος ξέρει, ίσως να γεννηθεί ένα ολοκληρωμένο σπονδυλωτό έργο με απόκρυφες εξομολογήσεις, φαντασιώσεις, βωμολοχίες, πιπεράτα ανέκδοτα και σόκιν ιστορίες που να βρει το δρόμο για το ανέβασμά του.

Τιμή για το σεμινάριο: 160€ + ΦΠΑ

Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και τους δύο κύκλους, ενημερωθείτε για την ειδική συνδυαστική τιμή προσφοράς στο 6937100641.

Ο α’ και ο β’ κύκλος, δεν προϋποθέτουν ο ένας τον άλλον και λειτουργούν αυτόνομα… Απλά λόγω περιόδου είναι καλό οι ταξιδιώτες να ψάξουν έγκαιρα τα καταλύματα που θα τους φιλοξενήσουν στη Σύρο.

Προτεινόμενα καταλύματα:

Esperance1 & Esperance 2 

Florence 

Αύρα 

Λοκαντιέρα

Παλλάδιον 

Τα Κύματα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ