Σεμινάριο Make Up (Α’ Κύκλος)

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Α’ ΚΥΚΛΟΣ “Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ” Ένα σεμινάριο για να ασχοληθούμε με το προσωπικό μας make – up 

Συντονίστρια: Χριστίνα Παναγοπούλου

Παρουσίαση: Δευτέρα 12/10 ώρα 20:00 στο Μικρό Πολυτεχνείο

Έναρξη:Πέμπτη 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 20.30-23:00

Διάρκεια: Κάθε Πέμπτη για 10 συναντήσεις.

Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Α’ ΚΥΚΛΟΥ

10 εύκολα μαθήματα για το make-up σε 10 συναντήσεις

  1. Βάλε την σωστή βαση. Πως επιλέγουμε την σωστή βάση ή την σωστή σκιαγράφηση του προσώπου για ένα φυσικό μακιγιάζ. Επάνω του μπορούμε να «χτίσουμε» ότι μακιγιάζ μας ταιριάζει ή αρμόζει με το στιλ των ρούχων μας.
  2. Πρωϊνό μακιγιάζ. Τι εννοούμε με τον όρο πρωϊνό μακιγιάζ; Ποιες είναι οι λεπτομέρειες που το ξεχωρίζουν από οποιοδήποτε άλλο στιλ μακιγιάζ; Πρέπει να ταιριάζει με το στιλ και την προσωπικότητα μας.
  3. Τα βασικά χρώματα ταύτισης. Ποια είναι τα χρώματα που μας ταιριάζουν ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών μας, την επιδερμίδα και τo χρώμα των ματιών μας; έναρξη του Workshop για το Θεατρικό Μακιγιάζ:
  4. Βραδινό μακιγιάζ σε casual μορφή. Μάθε πως να βάφεσαι όταν είναι να φορέσεις ένα cocktail φόρεμα ή να βγεις για ένα χαλαρό ποτό το βράδυ. Smoky βραδινό μακιγιάζ . Αν θέλεις η εμφάνιση σου να βγάζει μια μυστηριώδη και sexy αύρα, θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στα μάτια. Μάθε πώς να το κάνεις εύκολα και γρήγορα.
  5. Δεκαετία του ’50. Ποια είναι τα πρώτα βήματα που έγιναν προς ένδειξη αλλαγής στο γυναικείο μακιγιάζ την δεκαετία του ’50 και την καθιέρωσαν ως έναρξη αλλαγών.
  6. Δεκαετία του ’60. Η δεκαετία του 60 ήταν προσανατολισμένη στην “νιότη”, στους “baby boomers” και τους σταρ του σινεμά. 
  7. Η δεκαετία του ’70. Η δεκαετία των χίππιδων και η έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών. Πως γίνεται ανακύκλωση της κουλτούρας του παρελθόντος και πως μπορούμε αυτό να το προσαρμόσουμε στα σημερινά δεδομένα με μικροαλλαγές ή με υπερβολές.
  8. ‘80s Come back. Το disco fever της δεκαετίας του ’80 έφερε στην επιφάνεια πολλά και ιδιαίτερα χρώματα στο μακιγιάζ, γκλίτερ, στρας και ότι πιο λαμπερό. Πως τα τοποθετούμε στο γυναικείο πρόσωπο χωρίς να δείχνει κιτς;
  9. Glam Rock Make Up. Το χαρακτηριστικό μακιγιάζ των μουσικών του μιλένιουμ, Glam Rock ή Glitter Rock. Fashion make up κτλ. 
  10. Νυφικό μακιγιάζ. Τι χρειἀζεται για να πετύχει ένα νυφικό μακιγιάζ ανάλογα με το νυφικό και το πρόσωπο της νύφης. Μάθε ποια είναι τα μυστικα του και τι πρέπει να αποφύγεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του Α’ ΚΥΚΛΟΥ: “Η Τέχνη της Προσωπικότητας” (Έναρξη 5/11) αξίζει στην πορεία συνδυαστεί με αυτό του Β΄ΚΥΚΛΟΥ: “Γίνε Επαγγελματίας MAKE – UP ARTIST”  (Έναρξη μετά τις Γιορτές) και αντιμετωπίζεται για τους συμμετέχοντες με πολύ ευνοϊκούς οικονομικούς όρους από τη ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Μ.Π. (2103252998)

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΑΣ: 210 3243306

 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ