Masterclass Ποίησης

Masterclass Ποίησης
Masterclass Ποίησης

Το εργαστήρι απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη μια σχετικά εδραιωμένη σχέση με την ποίηση και θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην αποτύπωση μιας ολοκληρωμένης ποιητικής δημιουργίας, με απώτερο στόχο την έκδοση.

Εισηγητής: Χριστίνα Οικονομίδου

Πρόγραμμα: Κάθε δεύτερη Τρίτη ώρα: 21:00 – 23:30.
Διάρκεια: 8 μαθήματα συνολικής διάρκειας 20 ωρών.
Έναρξη: Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

*Συμμετοχή στο εργαστήριο μόνο έπειτα από συνέντευξη με τον εισηγητή.


Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση (210.3252998). Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για την καλύτερη ενημέρωση σας επισκεφτείτε μας σε ημέρα που παρουσιάζεται το εργαστήριο που σας ενδιαφέρει. 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ & ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

*Εγγραφή σε ημέρα παρουσίασης επιφέρει έκπτωση 50% στο Κόστος Εγγραφής

Λίγα λόγια για το Εργαστήριο: Masterclass Ποίησης

Στόχος του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να αναγνωρίσουν και να εξελίξουν τα στοιχεία που συνθέτουν τη δική τους, προσωπική ποιητική φωνή καθώς και τα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να επιμεληθούν οι ίδιοι τα ποιήματά τους προκειμένου να φτάσουν στο ιδανικό αποτέλεσμα, ήτοι να εκφράζει τους ίδιους αλλά και ένα κάποιο κοινό.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα εστιάσουμε, επίσης, στην αφήγηση του κόσμου μέσα από το πρίσμα της ποίησης, όπως αποτυπώνεται στο παγκόσμιο μωσαϊκό της -σύγχρονης, κυρίως- ανθρώπινης ιστορίας, με επίκεντρο σημαντικούς Έλληνες και ξένους ποιητές, περισσότερο ή λιγότερο προβεβλημένους.Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)


Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (επιλέξτε):

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣΠΡΟΤΙΜΩ EMAIL