Κάρτα Μέλους (member card)

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Το Μ.Π. έχει δημιουργήσει την Κάρτα Μέλους Μ.Π. (member card) που δίνει την δυνατότητα σε όλα τα μέλη του Μ.Π. να έχουν ελεύθερες εισόδους, μειωμένες τιμές και ειδική μεταχείριση σε πολλούς χώρους πολιτισμού, εστίασης και διασκέδασης της Αθήνας.

Κάθε χρόνο οι επιχειρήσεις που προσφέρουν προνομιούχα μεταχείριση στα μέλη του Μ.Π. ανανεώνονται.

Τον Ιανουάριο κάθε έτους δίνεται στα μέλη του Μ.Π. η ανανεωμένη λίστα των συνεργαζόμενων χώρων πολιτισμού και επιχειρήσεων.

Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ Την ιδιότητα μέλους στο Μ.Π. αποκτά κανείς με μία εγγραφή στην γραμματεία του Μ.Π. (με την εφάπαξ καταβολή ενός συμβολικού ποσού) και την συμμετοχή του σε ένα σεμινάριο επιλογής του. Το πρώτο σεμινάριο που παίρνει κάθε νέο μέλος δίνεται στην ονομαστική του τιμή. Μετά από αυτό κάθε μέλος που επιθυμεί να συμμετέχει σε νέο σεμινάριο έχει έκπτωση 10 – 20% ανά σεμινάριο.Την ιδιότητα μέλους μπορεί επίσης να αποκτήσει κανείς με την συμμετοχή του σε κάποια από τις εκδρομές (Pocket Trips) και τα εκπαιδευτικά ταξίδια του Μ.Π. Σε αυτή την περίπτωση δεν υποχρεούται να πληρώσει εγγραφή, παρά μόνο το κόστος της εκδρομής.

Σε περίπτωση που δύο (ή παραπάνω) άτομα που γνωρίζονται εκ των προτέρων την ίδια ημέρα αποφασίσουν την συμμετοχή τους σε σεμινάρια του Μ.Π. έχουν ειδική προσφορά.

Αν με την είσοδό του στο Μ.Π. ένα άτομο αποφασίσει την ταυτόχρονη συμμετοχή σε τρία ή παραπάνω σεμινάρια δεν πληρώνει εγγραφή και όλα τα σεμινάρια που επιλέγει έρχονται στην τιμή του μέλους.

Σε πολλά σεμινάρια του Μ.Π. ισχύουν φοιτητικές τιμές.