ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Νέος στο Μικρό Πολυτεχνείο;

Το Μικρό Πολυτεχνείο διοργανώνει Επιμορφωτικά Σεμινάρια Τέχνης σε ειδικά διαμορφωμένους Χώρους στο κέντρο της Ιστορικής Αθήνας. Η Ομάδα εισηγητών των σεμιναρίων αυτών αποτελείται από καλλιτέχνες και δασκάλους με τεχνογνωσία, εμπειρία και εκπαιδευτικό ήθος. Η Γραμματεία του Μ.Π. λειτουργεί από τις 10.00 ως τις 22.00 καθημερινά στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων 7, έναντι από τον σταθμό ΗΣΑΠ “ΘΗΣΕΙΟ”. Το ωράριο για τα Σαββατοκύριακα διαμορφώνεται ανά εποχή σε οκτάωρη λειτουργία συνήθως 14.00 έως 22.00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.325.2998 & 210.324.3306

Η Κοινότητα ΜΠ ενσωματώνει δράσεις και παραγωγές που δίνουν βήμα σε νέους δημιουργούς για να έρθει το έργο τους στο Φως. Αυτό προκύπτει όταν σεβαστός αριθμός σεμιναριακών κύκλων πάνω σε ένα γνωστικό αντικείμενο ολοκληρωθεί. Η Εγγραφή στην Κοινότητα του ΜΠ είναι προαπαιτούμενη για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου, αλλά και για την ένταξη στην Κοινότητα ΜΠ που παρέχει στα μέλη πλέον του ΜΠ το Πάσο για προνομιακή οικονομική μεταχείριση στο ΜΠ και στους συνεργαζόμενους χώρους  με το ΜΠ.

Η Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για ένα εργαστήριο του ΜΠ συνεπάγεται την ένταξή σας στην σχετική λίστα ειδοποιήσεων. Η Γραμματεία θα σας ενημερώσει σχετικά με τον προγραμματισμό και τις ημέρες παρουσιάσεων. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία απολύτως υποχρέωση.

Προσφορές και Όροι Συμμετοχής: 

  • Ταυτόχρονη Εγγραφή 2 φίλων στα επιμορφωτικά εργαστήρια του ΜΠ επισύρει 50% έκπτωση στο κόστος της Εγγραφής για τον καθένα.
  • Ίδια αντιμετώπιση με έκπτωση 50% στην Εγγραφή ισχύει για φοιτητές, πολύτεκνους, ανέργους ΟΑΕΔ & ΑΜΕΑ.
  • Εγγραφή νέου μέλους σε 2 εργαστήρια (ή και περισσότερα), επιφέρει τιμή μέλους σε όλα τα σεμινάρια αλλά δεν επηρεάζει το ποσό της Εγγραφής..
  • Όλα τα σεμινάρια έχουν περιορισμένες θέσεις και τηρείται απόλυτη σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στο κοινό από την Γραματεία ΜΠ. Κράτηση γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την έναρξη του σεμιναρίου και εφόσον δεν ευθύνεται ο οργανισμός ή ο εισηγητής η αποπληρωμή του σεμιναρίου καταβάλλεται κανονικά.