ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

ΤΟ ΠΑΣΟ Μ.Π. ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Η συμμετοχή-εισφορά στα σεμινάρια του Μικρού Πολυτεχνείου προυποθέτει την εφ’ άπαξ εγγραφή στο Χώρο με 50 € και την παραλαβή της ατομικής Κάρτας Μέλους (ΠΑΣΟ ΜΠ) για τον κάθε νέο συμμετέχοντα. Οι τιμές των σεμιναρίων ποικίλουν σύμφωνα με το είδος, τη διάρκεια, τις τεχνικές απαιτήσεις και τους διδάσκοντες σε κάθε ένα από αυτά. Κατά μέσον όρο και αναλογικά μιλώντας οι τιμές σε μηνιαία βάση κυμαίνονται ανάμεσα στα 70 και τα 90 € μηνιαίως για αρχάριους σπουδαστές και ανάμεσα στα 80 και τα 100 € για προχωρημένους ανά σεμινάριο.

Για την προεγγραφή θα πρέπει να καταβάλλετε μαζί με το ποσό της εγγραφής (50 €) και το 30 ή το 40 ή και το 50% από το σύνολο της εισφοράς ανά σεμινάριο και η ποσόστωση ποικίλει ανά σεμινάριο για τους προαναφερθέντες λόγους. Η εξόφληση ενός σεμιναρίου οφείλει να ολοκληρωθεί πριν το 5ο ή 7ο ή και 9ο μάθημα ανάλογα με τη διάρκειά του. Το ποσό του σεμιναρίου οφείλει να αποπληρωθεί εάν ο συμμετέχων διακόψει για δική του αιτιολογία. Από πλευράς του το ΜΠ δεσμεύεται να δώσει την ευκαιρία συμπλήρωσης και ολοκλήρωσης των χαμένων μαθημάτων του κύκλου σε επόμενο τμήμα ίδιας ύλης. Οι καταβολές γίνονται ή μέσω τραπέζης ή στη γραμματεία του ΜΠ, που λειτουργεί στο ΘΗΣΕΙΟ επί της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ 7 (Ημιόροφος και 1ος Όροφος) καθημερινά 11πμ – 11μμ, Σαββατοκύριακο 3-9μμ. Οι υπόλοιποι χώροι του ΜΠ στο ΓΚΑΖΙ και στη ΣΑΡΩΝΙΔΑ είναι αμιγώς επαιδευτικοί και δεν λειτουργεί σε αυτούς παρά περιστασιακή γραμματειακή υποστήριξη.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές επικοινωνήστε τηλεφωνικά στα 210 32 52 998 & 210 32 43 306

 

ΕΙΔΙΚEΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ Ή ΑΤΕΛΕΙΕΣ:

  • Όποιος δηλώσει συμμετοχή σε δύο, ή και περισσότερα, μαθήματα την ίδια περίοδο ή δηλώσει συμμετοχή για τον επόμενο κύκλο, σε οποιοδήποτε σεμινάριο, η εισφορά για το καθένα από αυτά είναι μειωμένη κατά 10 – 15% ανά περίπτωση.
  • Για ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) η εισφορά είναι μειωμένη κατά 10 – 20% ανάλογα με το είδος του σεμιναρίου.
  • Για φοιτητές (με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας) η εισφορά είναι μειωμένη κατά 5 – 15% ανάλογα με το είδος του σεμιναρίου.
  • Εάν δύο ή και περισσότεροι συμμετέχοντες εγγραφούν ταυτόχρονα σε ένα ή και περισσότερα σεμινάρια το ποσό της εγγραφής μειώνεται κατά 50% ή καταργείται και οι εισφορές ανά σεμινάριο μειώνονται κατά 10 – 15% ανά περίπτωση.