Παρουσιάσεις & Ενάρξεις στα Σεμινάρια Τέχνης

Μπες στο Μικρό Πολυτεχνείο με συνολική έκπτωση έως και 50% στα παρακάτω σεμινάρια!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: BONUS PRΙCES ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 

Nothing from Ιούνιος 20, 2018 to Ιούλιος 20, 2018.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΑΝΟΙΧΤΑ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • Παρουσίαση Σεμιναρίου είναι η ημέρα που ο εισηγητής έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με ενδιαφερόμενους για το αντικείμενο που διδάσκει και τους ενημερώνει για το πρόγραμμα του Σεμιναρίου του. Συνήθως η ημέρα αυτή επισύρει για τους παρευρισκομένους έκπτωση κατά 50% στην εγγραφή τους στο Μικρό Πολυτεχνείο. Προσοχή! Η έκπτωση αφορά στην Εγγραφή τους ως μέλη και όχι στα δίδακτρα του Σεμιναρίου. 
  • Ανοιχτό μάθημα είναι εκείνο όπου κάποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να το παρακολουθήσει ως επισκέπτης χωρίς κόστος, καθαρά διερευνητικά. Σύμφωνα με τις προθέσεις κάθε δασκάλου ένα τέτοιο μάθημα μπορεί να προηγείται ή να έπεται ενός εισαγωγικού μαθήματος και αυτό εξαρτάται από τη φύση της διδακτέας ύλης. Το Αυτοτελές Μάθημα είναι ή ένα Ανοιχτό Μάθημα όπως παραπάνω, ή ένα μάθημα που λόγω του χαρακτήρα του σεμιναρίου μπορεί να λειτουργήσει και ως πλήρες χωρίς να χρειαστεί πρότερη ή επόμενη παρακολούθηση για να ολοκληρωθεί η ύλη του. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του Μικρού Πολυτεχνείου, να ορίσει την αξία ενός αυτοτελούς που δεν λειτουργεί ως ανοιχτό αλλά μόνο ως αυτόνομο μάθημα.
  • Εισαγωγικό μάθημα ή «μάθημα 0» είναι εκείνο που όπου κάποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να το παρακολουθήσει επίσης διερευνητικά έχοντας όμως δώσει το συμβολικό ποσό της εγγραφής του στο Μικρό Πολυτεχνείο. Στην ουσία αποτελεί μαι ανεπίσημη έναρξη ενός σεμιναρίου και σε περίπτωση που οι παρόντες αποφασίσουν να συμμετέχουν στο σύνολο του σεμιναρίου διατηρούν την εγγραφή τους και προβαίνουν σε διακανονισμό των διδάκτρων. Στην περίπτωση που αποφασίσουν να μη συμμετέχουν τελικά στο  σεμινάριο, το ποσό που δόθηκε λειτουργεί ως συμβολικό αντίτιμο του μαθήματος που παρακολούθησαν και ο συμμετέχων δε φέρει καμία άλλη υποχρέωση. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του Μικρού Πολυτεχνείου, κάποια Εισαγωγικά Μαθήματα να επιτρέψει να λειτουργήσουν ως Ανοιχτά.
  • Επίσημη Έναρξη είναι η ημέρα που για κάθε σεμινάριο ορίζει την αρχή και τη διάρκειά του.
 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΕΩΣ 3 ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ