Γράψτε Ένα Ποίημα για την «ΠΟΙΗΣΗ» του Λι Τσαγκνογκ

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Το Μικρό Πολυτεχνείο, ο Κινηματογράφος ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ και η CLIP ART films σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό Ποίησης, με τίτλο «Α4 – ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ».

Δείτε την ταινία “ΠΟΙΗΣΗ” του Λι Τσαγκνογκ (βραβείο καλύτερου Σεναρίου στο Φεστιβάλ Καννών),

αντλείστε έμπνευση από την θεματολογία της,
βάλτε την ποίηση σας σε μια σελίδα Α4,
φέρτε τη σελίδα σας σε ένα φάκελο με τα στοιχεία σας
στο ταμείο του κινηματογράφου ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ
(μετά την προβολή της ταινίας ΠΟΙΗΣΗ, που θα έχετε παρακολουθήσει, μαζί με το απόκομα του εισιτηρίου που πιστοποιεί πως είδατε την ταινία)
και δείτε τα 10 πιο ενδιαφέροντα ποιήματα
που θα προκύψουν από τη διαδικασία να δημοσιεύονται
στις σελίδες γνωστού FREE PRESS της πόλης μας άμεσα.
Επίσης ανάμεσα στους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό Ποίησης «Α4» θα κληρωθούν 3 τυχεροί, που ο πρώτος θα μπορεί να έχει free passport στον Κινηματογράφο Μικρόκοσμο για όλο το 2011, ο δεύτερος θα μπορεί να παρακολουθήσει free οποιοδήποτε σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής επιθυμεί στο Μικρό Πολυτεχνείο για όλο το 2011, ενώ ο τρίτος θα αποκτήσει το dvd της ταινίας όταν η εταιρεία CLIP ART κυκλοφορήσει την «ΠΟΙΗΣΗ» στα Video CLUB.

Την κριτική επιτροπή αποτελούν :

Εκ μέρους της CLIP ART ο ποιητής και μεταφραστής Γιώργος – Ίκαρος Μπαμπασάκης
Εκ μέρους του Κινηματογράφου Μικρόκοσμος ο Ανδρέας Σωτηρακόπουλος Εκ μέρους του Μικρού Πολυτεχνείου η ποιήτρια και εισηγήτρια σεμιναρίων Δημιουργικής Γραφής Χριστίνα Οικονομίδου.

Η προκύρηξη του Διαγωνισμού Α4 θα γίνει την Πέμπτη 9/12 ώρα 19.00 στην πρώτη προβολή της ταινίας «ΠΟΙΗΣΗ» στο Φουαγιέ του Κινηματογράφου ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ (Συγγρού 106 – ΦΙΞ).

 

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:
Η ταινία “ΠΟΙΗΣΗ” θα παίζεται σε κανονική προβολή 17:30, 20:00 και 22:30 στον Κινηματογράφο Μικρόκοσμο (Συγγρού 106, ΦΙΞ) έως και την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου. Ο Μικρόκοσμος θα διατηρήσει την προβολή της ταινίας και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου (ώρα 01:00, μετά τα μεσάνυχτα) και το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου (ώρα 01:00, μετά τα μεσάνυχτα).
Για τα μέλη του Μ.Π. εάν συνοδεύονται και ο συνοδός τους πληρώσει κανονικό εισιτήριο 8€ η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ σε άλλη περίπτωση πληρώνουν φοιτητικό εισιτήριο 5€. Μπορείτε όμως να τη δείτε και στον Κινηματογράφο Άστυ της πλατείας Κοραή (16 έως και 22 Δεκεμβρίου σε κανονικές προβολές), με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και πληρώνοντας φοιτητικό εισιτήριο 6€.
Όπου κι αν αποφασίσετε να τη δείτε, μην ξεχάσετε στο φάκελλο συμμετοχής σας στον ποιητικό διαγωνισμό, που θα υποβάλετε αποκλειστικά στο ταμείο του Κινηματογράφου Μικρόκοσμος έως την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 (που λήγει ο διαγωνισμός), μαζί με το ποίημά σας, σε μια Α4 σελίδα, και τα στοιχεία σας, να εσωκλείσετε το απόκομμα του εισιτηρίου από όποιον από τους 2 παραπάνω κινηματογράφους, που πιστοποιεί ότι είδατε την ταινία και κάνει έγκυρη τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.
Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα στην περίπτωση μεγάλης απήχησης της ταινίας να παρατείνουν την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού.