Ψυχοδυναμική Γραφή: De Profundis

Ψυχοδυναμική Γραφή: De Profundis στο Μικρό Πολυτεχνείο

Ένα Σεμινάριο για την “Ψυχοδυναμική Γραφή: DE PROFUNDIS” για να κολυμπήσουμε στα βαθειά νερά της βιωμένης μας πραγματικότητας και να αντλήσουμε υλικό που θα άξιζε να το διατυπώσουμε γραπτώς και να το μοιραστούμε με άλλους.

Συντονίζει: η Μελίνα Τανάγρη

Πρόγραμμα: Αναμένεται
Διάρκεια: 8 μαθήματα συνολικής διάρκειας 16 ωρών.
Έναρξη: Αναμένεται


Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απατείται έγκαιρη κράτηση (210.3252998). Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Λίγα λόγια για το πνεύμα του Εργαστηρίου: Ψυχοδυναμική Γραφή: De Profundis

Η Καθημερινή μας ζωή βιώνεται συχνά σαν μια αλληλουχία γεγονότων χωρίς να προσδίδεται από μας σε αυτά το ειδικό τους βάρος και οι σημασίες που κρύβουν.

Η παλαιά καλή συνήθεια της τήρησης ενός Προσωπικού Ημερολογίου για «ακριβές» στιγμές αντικαταστάθηκε μέσα στα χρόνια από τις εφαρμογές της Τεχνολογίας που μας γοητεύουν με την ταχύτητα και τις ευκολίες που προσφέρουν. Όλα καλοδεχούμενα.

Αυτός όμως που έχει το μικρόβιο της Γραφής, τον παιδεύει και το παιδεύει. Με αυτό το παίδεμα θα ασχοληθούμε.

Στο Σεμινάριο για την Διαδραστική Γραφή: DE PROFUNDIS θα κολυμπήσουμε από τα ρηχά στα βαθειά νερά της βιωμένης μας πραγματικότητας και θα αντλήσουμε υλικό που θα άξιζε να το διατυπώσουμε γραπτώς και να το μοιραστούμε με άλλους.

Με 7 δημιουργικές αφορμές / αφετηρίες, όσα και τα «μαθήματα» που θα κάνουμε μαζί, θα εκφράσουμε ο καθένας μέσα από το είδος γραπτού λόγου που του ταιριάζει τα βιώματα του. Θα απευθυνθούμε και θα «μιλήσουμε» την πιο δική μας γλώσσα, εκείνη που αγγίζει βαθειά τον Άλλον.

Το μήνυμα, το σχόλιο, η επιστολή, ο στίχος, το διήγημα, ακόμα και μια εξομολόγηση είναι είδη του γραπτού λόγου που θα έχουν την τιμητική τους στην παρέα μας και θα μας φέρουν πιο κοντά στον ειλικρινή γράφοντα εαυτό μας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ