Παρουσιάσεις & Ενάρξεις στα Σεμινάρια Τέχνης

Παρουσιάσεις & Ενάρξεις

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: BONUS PRΙCES ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


 

Σεπτέμβριος 12, 2018
Σεπτέμβριος 14, 2018
 • Πήλιο-Δημιουργική Γραφή στην Πορταριά

  Σεπτέμβριος 14, 2018 - Σεπτέμβριος 16, 2018 |  Τοποθεσία: Πορταριά 370 11, Ελλάδα

  Δημιουργική Γραφή στην Πορταριά

  από Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 

  Συντονιστές: Μαριανίκη Δορμπαράκη & Θράσος Καμινάκης 

  Τι θα Κάνουμε.

   Ένα Σεμινάριο για την Τέχνη της Ζωής μας με άξονα τους μεγάλους ρομαντικούς και την σχέση τους με την Μουσική, την Λογοτεχνία και τις Εικαστικές Τέχνες. Επίσης ο ρόλος του Ρομαντισμού στην σύγχρονη εποχή και ο δρόμος προς την εσωτερική μας "ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ" 

  Που θα μείνουμε. 

  Το PELION RESORT είναι ένα νεόκτιστο ξενοδοχείο 4* σε υψόμετρο 700 μέτρων στη θέση «Κάραβος» του παραδοσιακού Οικισμού της Πορταριάς. Κτισμένο με το ύφος ενός παραδοσιακού πηλιορείτικου «χωριού», στο βορειοανατολικό άκρο της Πορταριάς, προσφέρει - λόγω της θέσης του -εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Πορταριάς, μέσα από γραφικά καλντερίμια, αλλά ταυτόχρονα ηρεμία και την μαγεία της πηλιορείτικης φύσης με τη πυκνή βλάστηση, τα τρεχούμενα νερά και τα υπέροχα χρώματα, μακρυά από τη κίνηση και την πολυβοϊα, καθώς και μια εκπληκτική θέα από τη Μακρυνίτσα και το Βόλο έως τις γύρω πλαγιές των Θεσσαλικών βουνών. Στο PELION RESORT συνδυάζονται η απλότητα και η ζεστή φιλική ατμόσφαιρα, με τις παροχές υψηλού επιπέδου ενός ξενοδοχείου 4 αστέρων, έτσι ώστε κάθε στιγμή της διαμονής σας να μείνει αξέχαστη. 

  Για τους φίλους του Μικρού Πολυτεχνείου που θα διαμένουν τους προσφέρεται ανά διανυκτέρευση πρωινός μπουφές.

  Κάνε εγγραφή Προσθήκη στο Ημερολόγιό σου!

 • Κοπτική Ραπτική Αρχαρίων Τμήμα Α΄ (Εναρξη)

  Σεπτέμβριος 14, 2018 | 5:30 μμ - 8:00 μμ Τοποθεσία: Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα, Μικρό Πολυτεχνείο, Πλ. Αγίων Ασωμάτων 7, Αθήνα 105 54, Ελλάδα

  Το Σεμινάριο: “Κοπτική Ραπτική Αρχαρίων” είναι ένα σεμινάριο σύγχρονης ραπτικής και styling – που απευθύνεται ακόμα και σε άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία και επαφή με το αντικείμενο – μας μυεί στον κόσμο της ραπτικής και των τεχνικών της.

  Εισηγήτρια: Αναστασία Γαυγιωτάκη

  Κάνε εγγραφή Προσθήκη στο Ημερολόγιό σου!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΑΝΟΙΧΤΑ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 • Παρουσίαση Σεμιναρίου είναι η ημέρα που ο εισηγητής έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με ενδιαφερόμενους για το αντικείμενο που διδάσκει και τους ενημερώνει για το πρόγραμμα του Σεμιναρίου του. Συνήθως η ημέρα αυτή επισύρει για τους παρευρισκομένους έκπτωση κατά 50% στην εγγραφή τους στο Μικρό Πολυτεχνείο. Προσοχή! Η έκπτωση αφορά στην Εγγραφή τους ως μέλη και όχι στα δίδακτρα του Σεμιναρίου. 
 • Ανοιχτό μάθημα είναι εκείνο όπου κάποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να το παρακολουθήσει ως επισκέπτης χωρίς κόστος, καθαρά διερευνητικά. Σύμφωνα με τις προθέσεις κάθε δασκάλου ένα τέτοιο μάθημα μπορεί να προηγείται ή να έπεται ενός εισαγωγικού μαθήματος και αυτό εξαρτάται από τη φύση της διδακτέας ύλης. Το Αυτοτελές Μάθημα είναι ή ένα Ανοιχτό Μάθημα όπως παραπάνω, ή ένα μάθημα που λόγω του χαρακτήρα του σεμιναρίου μπορεί να λειτουργήσει και ως πλήρες χωρίς να χρειαστεί πρότερη ή επόμενη παρακολούθηση για να ολοκληρωθεί η ύλη του. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του Μικρού Πολυτεχνείου, να ορίσει την αξία ενός αυτοτελούς που δεν λειτουργεί ως ανοιχτό αλλά μόνο ως αυτόνομο μάθημα.
 • Εισαγωγικό μάθημα ή «μάθημα 0» είναι εκείνο που όπου κάποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να το παρακολουθήσει επίσης διερευνητικά έχοντας όμως δώσει το συμβολικό ποσό της εγγραφής του στο Μικρό Πολυτεχνείο. Στην ουσία αποτελεί μαι ανεπίσημη έναρξη ενός σεμιναρίου και σε περίπτωση που οι παρόντες αποφασίσουν να συμμετέχουν στο σύνολο του σεμιναρίου διατηρούν την εγγραφή τους και προβαίνουν σε διακανονισμό των διδάκτρων. Στην περίπτωση που αποφασίσουν να μη συμμετέχουν τελικά στο  σεμινάριο, το ποσό που δόθηκε λειτουργεί ως συμβολικό αντίτιμο του μαθήματος που παρακολούθησαν και ο συμμετέχων δε φέρει καμία άλλη υποχρέωση. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του Μικρού Πολυτεχνείου, κάποια Εισαγωγικά Μαθήματα να επιτρέψει να λειτουργήσουν ως Ανοιχτά.
 • Επίσημη Έναρξη είναι η ημέρα που για κάθε σεμινάριο ορίζει την αρχή και τη διάρκειά του.
 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΕΩΣ 3 ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ