Σεμινάρια Τέχνης 2019

Ανοιχτά Μαθήματα & Ενάρξεις στα Σεμινάρια Τέχνης 2019!

Ο Απρίλιος και ο Μάιος είναι οι μήνες που ανοίγουν τα σεμινάρια: 7 ΔΙΑΣΗΜΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ με την Λίνα Νικολακοπούλου,  Φωτογραφίας,  και Σκηνογραφίας, Make – up, Ενδυματολογίας και Κοπτικής – Ραπτικής, Ραδιοφώνου και Ορθοφωνίας, Φωτισμών Θεάτρου και Εικονοληψίας Κινηματογράφου, Ποίησης, Στιχουργικής και Δημιουργικής Γραφής. ενημερωθείτε για τα free μαθήματα γνωριμίας.

Ένα ανεκτίμητο δώρο στον εαυτό μας ή σε άλλους πριν τις γιορτές με διαδραστικό χαρακτήρα. Η εγγραφή στο ΜΠ σας χαρίζει την Κάρτα Μέλους (ΠΑΣΟ ΜΠ) με πολλά προνόμια και εκπτώσεις ή ατέλειες σε χώρους πολιτισμού όπως και μειωμένες στο εξής τιμές στα σεμινάρια του ΜΠ.

Ακολουθεί ανά ημέρα και ώρα αναλυτικό ημερολόγιο των ενάρξεων κάθε μήνα.

seminaria Athina

Nothing from Δευτέρα/24 Ιούνιος 2019 to Τετάρτη/24 Ιούλιος 2019.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΑΝΟΙΧΤΑ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Παρουσίαση Σεμιναρίου είναι η ημέρα που ο εισηγητής έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με ενδιαφερόμενους για το αντικείμενο που διδάσκει και τους ενημερώνει για το πρόγραμμα του Σεμιναρίου του.

Ανοιχτό μάθημα είναι εκείνο όπου κάποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να το παρακολουθήσει ως επισκέπτης χωρίς κόστος, καθαρά διερευνητικά. Σύμφωνα με τις προθέσεις κάθε δασκάλου ένα τέτοιο μάθημα μπορεί να προηγείται ή να έπεται ενός εισαγωγικού μαθήματος και αυτό εξαρτάται από τη φύση της διδακτέας ύλης.

Το Αυτοτελές Μάθημα είναι ή ένα Ανοιχτό Μάθημα όπως παραπάνω, ή ένα Κανονικό μάθημα που λόγω του χαρακτήρα του σεμιναρίου μπορεί να μην χρειαστεί πρότερη ή επόμενη παρακολούθηση για να ολοκληρωθεί η ύλη του.

To Bonus αυτόνομο μάθημα λειτουργεί ως συνεδρία – δώρο και δεν απαιτεί υποχρεωτική παρακολούθηση.

Εισαγωγικό μάθημα ή «μάθημα 0» είναι εκείνο που όπου κάποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να το παρακολουθήσει επίσης διερευνητικά εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και με το πέρας του να προβεί (ή όχι) στην εγγραφή του στο σεμινάριο. Το μάθημα αυτό συνήθως συνυπολογίζεται στην διάρκεια του σεμιναρίου. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του Μικρού Πολυτεχνείου, κάποια Εισαγωγικά Μαθήματα να επιτρέψει να λειτουργήσουν και ως Ανοιχτά.

Επίσημη Έναρξη είναι η ημέρα που για κάθε σεμινάριο ορίζει την αρχή και τη διάρκειά του.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ