Σεμινάριο Αριθμολογίας

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Μαθήματα Αριθμολογίας για αρχαρίους και ελαφρά προχωρημένους στο “σπορ”.

Ένα σεμινάριο για να δούμε πιο δημιουργικά τον εαυτό μας και να συνδεθούμε με τους άλλους, τουλάχιστον εκείνους που αξίζει να μας αφορούν. Μια εμπειρία μέσα από την Τέχνη του Ευ Ζην και τις Πυθαγόρειες Αρχές. Κι ακόμα ένας μπούσουλας στο πως το 2019 θα επιδράσει στη ζωή και τις σχέσεις μας.

Συντονισμός: Θράσος Καμινάκης

Προγραμματισμός και Διάρκεια: Οι νέες Θερινές Συναντήσεις. ΙΟΥΝΙΟΣ: Μία αυτοτελής βραδιά στην Αθήνα στις 13 του Ιουνίου στις 20:00 – Μια Αριθμολογική Εκδρομή στη Σύρο (14 – 18/6) – Ένα Αριθμολογικό Διήμερο στην Πορταριά (21-22/6). ΙΟΥΛΙΟΣ: Μια αυτοτελής βραδιά στον Βόλο στις 8 Ιουλίου στις 18:00 – Ατομικές συνεδρίες από 9 έως 19/7 στην Αθήνα – Μια ημερίδα (όσο έχει φως η μέρα) 31/7 στη Σύρο. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 4 και 31/8 δύο αυτοτελείς ημερίδες (όσο έχει φως η μέρα) στη Σύρο.

ΘΕΜΑΤΛΟΓΙΑ: Τα Καρμικά Τετράγωνα. Ο κρίσιμος ρόλος του Ιουλίου σε μια χρονιά 3. Πως ετοιμαζόμαστε από 31/7 έως 31/8 για το κρίσιμο Φθινόπωρο του 2019.

Η Αριθμολογία είναι προϊόν συμβολικού συστήματος σκέψης των Αρχαίων, που έφτασε στις ημέρες μας και ασχολείται με τη σοφία των αριθμών και γραμμάτων. Έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια της προσπάθειας αναβίωσης μιας αλήθειας, που μέσα από το πέρασμα των αιώνων λησμονήθηκε. Μια ιστορική και γνωστική αναδρομή. Η προσφορά της στη σύγχρονη εποχή μας; «Το γνώθι σ’ αυτόν». Ας εμβαθύνουμε.

 

Με τι θα καταπιαστούμε εν γένει: Το κάθε μάθημα θα μας επιτρέψει να δούμε με νέο τρόπο τον εαυτό μας, να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν και να επικοινωνήσουμε με δημιουργικό τρόπο με τους άλλους, τουλάχιστον με όσους μας ενδιαφέρουν.

Η Ανάλυση Χαρακτήρα και το πώς διατρέχουμε μέσα στη ζωή μας όλα τα νούμερα, από το 1 ως το 9, παλεύοντας για μια ισορροπία που σχετίζεται με το γενέθλιο αριθμό μας, αποτελεί βάση για την πρόβλεψη μελλοντικών τάσεων στην καθημερινότητά μας. Από το 1 ως το 9 θα ταξιδέψουμε με ανοιχτά πανιά.

Η ημερομηνία της γέννησης μας μιλάει απλά και ξεκάθαρα για το ποιους ρόλους ζωής είμαστε έτοιμοι (βάσει εμπειριών) να υιοθετήσουμε μας. Ας το δούμε αναλυτικά.

Στο σεμινάριο θα ασχοληθούμε με τη διερεύνηση και την αποκάλυψη της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μας και θα δούμε πώς λειτουργούν οι κρυμμένοι μηχανισμοί που παράγουν τις πραγματικές μας ανάγκες, τα εμπόδια που θα συναντήσουμε στη ζωή μας και τα στοιχεία που μας βοηθούν να φτάσουμε στην πραγματική ωριμότητα.

Επίσης, θα διασκεδάσουμε δημιουργικά μπαίνοντας στους αριθμολογικούς συνδυασμούς μέσα από τις σχέσεις μας με τους αριθμούς των άλλων που είναι γύρω μας.

Με την έρευνα που θα πραγματοποιήσουμε εντός σεμιναρίου θα γίνουμε “χρήστες” ενός τρόπου υπολογισμού της κάθε ημέρας για τους σημαντικούς μήνες που αριθμολογικά είναι οι μήνες κλειδιά για το 2019 για τον καθένα μας.

Θέλοντας και μη θα ασχοληθούμε με το πώς γίνεται μια πρόβλεψη και θα αναλυθούν με απλό τρόπο τα 9 Προσωπεία που φοράει το ΕΓΩ μας ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζει, τον αριθμό που βγάζουν τα μέλη της οικογένειάς μας, το έτος που διανύουμε (Π.Χ. το 2019 είναι χρονιά του Αριθμού 3 ΕΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΑΞΗΣ.) και άλλες αριθμολογικές παραμέτρους.

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ “ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ” ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 3 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2019…
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ