Σεμινάριο ΙΝΤΕΡΝΕΤ: Ένα δημιουργικό Πεδίο Δράσης.

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Σεμινάριο ΙΝΤΕΡΝΕΤ: Ένα δημιουργικό Πεδίο Δράσης. Το Διαδίκτυο για αρχάριους. Έξι μαθήματα γνωριμίας και εξοικείωσης με την σύγχρονη γλώσσα του Internet και την χρήση του στην καθημερινότητα.

Εισηγητής: Νίκος Λεβαντής

Λίγα λόγια για το Σεμινάριο ΙΝΤΕΡΝΕΤ: Ένα δημιουργικό Πεδίο Έκφρασης.

Κάνε τα πρώτα βήματα σε ένα συναρπαστικό μέσο επικοινωνίας και δες στην πράξη πώς να βρίσκεις περιεχόμενο που θα σε εμπνεύσει. Μέσα από το προστατευμένο περιβάλλον του σεμιναρίου, δοκίμασε τις πρακτικές δημοσίευσης περιεχομένου διαμορφώνοντας μέσα από μια συμβουλευτική διαδικασία την ιδανική για εσένα διαδικτυακή παρουσία.

  • Τι είναι το Διαδίκτυο και ποιά τα βασικά του εργαλεία;
  • Δεν είναι όλα social media ίδια! Είναι το Facebook ιδανικό για σένα ή μήπως μπορεί να σου ταιριάζει καλύτερα κάποιο άλλο κοινωνικό δίκτυο;
  • Εξερεύνησε, δημοσίευσε, εξοικειώσου στην πράξη και μάθε από τις αντιδράσεις των άλλων χρηστών.
  • Έρευνα αγοράς. Βρες τις πηγές περιεχομένου που σε ενδιαφέρουν. Από την ζωγραφική, την γλυπτική και κάθε μορφή τέχνης μέχρι την ειδησεογραφία, στο Διαδίκτυο θα βρεις σίγουρα αυτό που σε ενδιαφέρει.
  • Ξεκίνα τις αναρτήσεις! Δικτυώσουν και βελτίωσε τα στατιστικά σου με ουσιαστικό τρόπο.
  • Ανακάλυψε όλους τους πιθανούς κινδύνους αλλά και πως να προφυλαχτείς.

 


ΥΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ
Ο Σχεδιασμός του Σεμιναρίου δεν έχει ολοκληρωθεί και ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στα επιμέρους στοιχεία του.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ