Στιχουργική Αρχαρίων: Τέχνη & Τεχνική του Στίχου

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Στιχουργική Αρχαρίων. Το σεμινάριο Στιχουργικής “Τέχνη & Τεχνική του Στίχου εμπλουτίζει την Ύλη του και από τον Νοέμβριο του 2016 υποδέχεται όσους αναζητούν κλειδιά και τριβή στην τέχνη και το επάγγελμα του στιχουργού.

Συντονίζουν: Φωτεινή ΛαμπρίδηΚώστας ΧατζόπουλοςΓιώργος Ανδρέου

Πρόγραμμα: Κάθε Τετάρτη, ώρα: 18:00 – 20:30.
Διάρκεια: 16 μαθήματα συνολικής διάρκειας 40 ωρών.
Έναρξη με Εισαγωγικό Μάθημα: Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 


Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απατείται έγκαιρη κράτηση (210.3252998). Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

*Εγγραφή σε ημέρα παρουσίασης επιφέρει έκπτωση 50% στο Κόστος Εγγραφής

Λίγα λόγια για το Εργαστήριο Στιχουργική Αρχαρίων: Τέχνη & Τεχνική του Στίχου:

Ώντας τα πρώτο βήμα στον χώρο της Στιχουργικής Τέχνης, Το Εργαστήριο χωρίζεται σε δύο ενότητες: “Στιχουργική & Ρυθμολογία” με την Φωτεινή Λαμπρίδη και τον Κώστα Χατζόπουλου διάρκειας 10 συναντήσεων “Κλειδιά Μελοποίησης” με τον Γιώργο Ανδρέου διάρκειας 6 συναντήσεων.

Μέρος Α: Στιχουργική, Υφολοφία & Ρυθμολογία:

Για δέκα (10) Τετάρτες από 16 Νοεμβρίου έως και 1 Φεβρουαρίου 2017. Η Φωτεινή Λαμπρίδη και ο Κώστας Χατζόπουλος οδηγούν τους στιχουργούς στην ιδιαίτερη αισθητική του στίχου με ασκήσεις ύφους και μελέτη ρυθμολογίας.  Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο Τέχνης -ISMOS στο Γκάζι.

Μέρος Β: Κλειδιά Μελοποίησης & Ολοκλήρωση:

Έξι (6) Τετάρτες από 8 Φεβρουαρίου έως 15 Μαρτίου 2017 με τον Γιώργο Ανδρέου στο LOFT της Ιεράς οδού με θέμα την συνάντηση του στιχουργού με τον μουσικό και την παραγωγή ολοκληρωμένων τραγουδιών.

 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ