Εργαστήριο Υποκριτικής με την Ανδρομάχη Δαυλού

Σχεδιάσαμε Σεμινάρια Υποκριτικής που θα λάβουν χώρο στο Διαδίκτυο με ανάλογη επιμορφωτική υποστήριξη και τον τίτλο Web Pocket Theatre. Τα εργαλεία και οι ασκήσεις θα οδηγήσουν τους συμμετέχοντες σε μια φρέσκια και σύγχρονη παράσταση που θα παρουσιαστεί ζωντανά για μια νύχτα σε ανοιχτό θεατρικό χώρο της Αθήνας.

Εισηγήτρια: Ανδρομάχη Δαυλού

Παρακολούθηση εξ αποστάσεως (Webinar)

Παρουσίαση & Open Lesson: Τρίτη 1/3/2022 (κρατήσεις: 2103252998)

Διάρκεια: 10 μαθήματα & 4 live πρόβες

Έναρξη: Τρίτη 8/3/2021

Πρόγραμμα: κάθε Τρίτη, 21:15 – 23:45

Κόστος σεμιναρίου: 250€ + ΦΠΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ:

Ένα εργαστήριο Υποκριτικής Τέχνης, που μας προτρέπει να πάρουμε σωστά τα βήματα από το ξεκίνημά μας ήδη και να ανακαλύψουμε τις εκφραστικές μας δυνατότητες, ώστε να επικοινωνήσουμε και να απελευθερώσουμε συναισθήματα και ιδέες με θεατρικά μέσα. Παράλληλα μας οδηγεί βήμα – βήμα σε μια θεατρική Παράσταση με το πέρας των μαθημάτων on line.

10 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΜΕΣΩ ΡΟΛΩΝ & ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ.

Το Εργαστήριο Υποκριτικής Τέχνης υπό τον συντονισμό της Ανδρομάχης Δαυλού μέσα από 10 μαθήματα των 150 λεπτών το καθένα θα μας βοηθήσουν να εξελίξουμε: 1. Την Έμπνευση μας, 2. Την Αρμονία & τον Ρυθμό μέσα μας, 3. τη δυνατότητά μας για Αυτοσχεδιασμό, 4. Την Ενεργειακή ροή εντός μας, 5. τη Δημιουργική μας σκέψη, 6. Τον Συναισθηματικό μας πλούτο, 7. Την εμπλοκή μας με τα Παιχνίδια των Ρόλων και 8. τη Δυναμική τους απόδοση.

Ο στόχος μας στο Εργαστήριο είναι να εξερευνήσουμε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ και με εκφραστικά εργαλεία τη σωστή αναπνοή, τη ρυθμικό λόγο, την κίνηση να οδηγηθούμε στην προετοιμασία μιας παράστασης. Θα επικεντρωθούμε στην ΤΕΧΝΙΚH POCKET THEATRE”Talking Heads – Moving Hands”. Θα εξασκήσουμε με ασκήσεις προφορικότητας την καλύτερη απόδοση των εκφραστικών μας μέσων, θα εκτονωθούμε, θα διασκεδάσουμε και θα μάθουμε λίγο καλύτερα αυτόν τον Μεγάλο Άγνωστο: τον εαυτό μας μέσα από τις αρχές του Ερευνητικού Θεάτρου που το Μικρό Πολυτεχνείο χρόνια τώρα υπηρετεί.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ