Θεωρία Κινηματογράφου – Κινηματογραφικό Εντευκτήριο

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Θεωρία Κινηματογράφου – Κινηματογραφικό Εντευκτήριο. Ένα διαφορετικό εργαστήριο έρχεται στο Μικρό Πολυτεχνείο για τους λάτρεις του Κινηματογράφου. Προβολές, αναλύσεις, εργασίες και πολύ cinema, με κύριο εισηγητή τον Λένο Χριστίδη

Συντονιστής: Λένος Χρηστίδης

Πρόγραμμα: Κάθε Πέμπτη, ώρα: 18:00 – 20:30.
Διάρκεια: 10 μαθήματα συνολικής διάρκειας 20 ωρών.
Έναρξη: Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016


Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απατείται έγκαιρη κράτηση (210.3252998). Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Λίγα λόγια για το Σεμινάριο: Θεωρία Κινηματογράφου

ΥΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ
Ο Σχεδιασμός του Σεμιναρίου δεν έχει ολοκληρωθεί και ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στα επιμέρους στοιχεία του. Εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας βοηθάτε στον καλύτερο σχεδιασμό ενώ έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Εφόσον ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός θα λάβετε σχετικό email καθώς και sms για την ημέρα γνωριμίας με τον εισηγητή με τον οποίο μπορείτε να συζητήσετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες του Εργαστηρίου του.  

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ