Το Φυστίκι ΠουΜιλάει! – Βιωματικό αυτοτελές εργαστήρι on line

seminario-fystikipoumilaei-content-socialmedia-scaled

Εισήγηση: Φυστίκι ΠουΚυλάει

Ημερομηνία διεξαγωγής: Δευτέρα 17/6/2024, μέσω Zoom

Πρόγραμμα: 20:00 – 22:30 (η πλατφόρμα θα ανοίξει ώρα 19:30)

Επαναληπτική συνεδρία: εντός Ιουλίου 2024

Κόστος: 62€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)

Το Μικρό Πολυτεχνείο έχει τη χαρά να συνεργάζεται με το Φυστίκι ΠουΚυλάει σε ένα σεμινάριο βιωματικής εμπειρίας για τα social media.

“Μιλάνε τα Φυστίκια, ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!”

Όχι, δε μιλάνε όλα, το Φυστίκι ΠουΚυλάει όμως, έχει πολλά να πει και θα το κάνει στο Μικρό Πολυτεχνείο σε ένα σεμινάριο, όπου μέσω βιωματικής αφήγησης θα ιχνηλατηθούν τα βήματα που οδήγησαν έναν πολύ εσωστρεφή άνθρωπο να ανοίξει το μυαλό και την καρδιά του (και το τσόφλι του!) σε χιλιάδες αγνώστους και να κερδίσει την αγάπη τους. Θα δοθούν συμβουλές με χιούμορ και σοβαρότητα εναλλάξ, για το πως μπορεί κάποιος να παράγει υλικό στα social media και γιατί όχι, εν τέλει, να βιοποριστεί μέσω αυτών. Είσαι συγγραφέας, καλλιτέχνης, τεχνίτης, επαγγελματίας κάθε είδους ή ερασιτέχνης με πάθος για το χόμπυ σου; Έλα να σου σφυρίξει δυο φωνήεντα άνθρωπος που έκανε το πάθος και το ταλέντο του, ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
Όπως το ακούς.

Θα μάθεις τις λεπτομέρειες και πού ξέρεις; Μπορεί να λειτουργήσει και για σένα. Όπως και να έχει, επειδή το πάθος για δημιουργία και η έμπνευση είναι μικρόβιο, έλα να κολλήσεις. Φυστίκι είναι ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ! Το πιστεύεις;
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε τα ανεπιθύμητα μηνύματα, σας ευχαριστούμε.