Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής & Λογοτεχνικές Βραδιές

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Αυτή την περίοδο μόλις ξεκινούν ή ετοιμάζονται τα παρακάτω:

Α) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ

Εργαστήρι με πολλούς επώνυμους συγγραφείς προσκεκλημένους και δυνατότητα εγγραφής σε αυτό έως Παρασκευή, 17/12/2010.

B) DARK & SENSUAL STORIES

Εργαστήρι για την συγγραφή αισθησιακών ιστοριών και ιστοριών μυστηρίου, αλλά και εμβάθυνσης σε όλα τα είδη του λόγου πάντα όμως σε ανάλογο κλίμα. Επίσημη έναρξη Κυριακή 12/12.

Γ) ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

Εργαστήρι κατάδυσης στον κόσμο των παραμυθιών. Θα πούμε ιστορίες, θα παίξουμε παιχνίδια και θα κάνουμε ασκήσεις, που θα φωτίσουν τις πλευρές της τεχνικής της αφήγησης. Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να μπορούν να αφηγηθούν μπροστά σε οποιοδήποτε ακροατήριο, όποια ιστορία διαλέξουν. Με έναρξη στις 16/01/2011.

Δ) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΜΨΥΧΩΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, θεατρολόγους, ηθοποιούς, εμψυχωτές, συγγραφείς και σε όσους αγαπούν τη λογοτεχνία και το θέατρο. Έναρξη εντός Ιανουαρίου 2011.

Ε) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ

Το περίφημο εργαστήρι της Χριστίνας Οικονομίδου για τις βασικές αρχές μυθοπλασίας και τον πυρήνα της δημιουργικής γραφής στη χώρα μας, ξεκινάει το νέο κύκλο συναντήσεων του από το Φλεβάρη του 2011.

ΣΤ) ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΦΛΩΡΑΚΗ

Μέσα σε μια όμορφη και ζεστή παρέα η γραφή κάθε συμμετέχοντα γίνεται βαθύτερη μέχρι να ξεπεράσει την εξομολόγηση και να μετατραπεί σε Λογοτεχνία. Κι ο Γιώργος Φλωράκης το κάνει αυτό με επιτυχία πάνω από πέντε χρόνια. Έναρξη εντός Φεβρουαρίου 2011.

Ζ) ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΟ POCKET THEATRE IN ATHENS

Το members’ club του Μ.Π. εν δράσει.