ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΜΠ

Αγαπητοί Φίλοι και Μέλη του Μ.Π.

Έχουμε την χαρά να σας καλέσουμε στην Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΜΠ που κάθε χρόνο συνδυάζεται με ένα ξεχωριστό event.

Φέτος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την 21η Δεκεμβρίου το απόγευμα ώρα 19:30, όπου θα παρουσιαστεί το βιβλίο – λεύκωμα – ημερολόγιο που εξέδωσε το ΜΠ με τον τίτλο «3 ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ» μέσα από το σεμινάριο ΤΡΙΛΟΓΙΑ, με εποπτεία Λίνας Νικολακοπούλου, Γιώργου Ανδρέου, Θράσου Καμινάκη.

Το βιβλίο αποτελεί μια συλλογή των καλύτερων κειμένων 32 μαθητών του Σεμιναρίου και μεταμορφώνεται σε λεύκωμα μέσα από τις «ζωντανές» φωτογραφίες πολλών μαθητών φωτογραφίας των προχωρημένων τμημάτων Φωτογραφίας του Γιάννη Βουλγαράκη.

Παράλληλα είναι ένα διαχρονικό ημερολόγιο – σημειωματάριο για 7 χρόνια από 2016 έως και το 2022.

Την νύχτα της 21ης Δεκεμβρίου 2016 θα παρουσιαστούν ζωντανά  στο κοινό του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου γύρω στα 15 νέα τραγούδια που προέκυψαν από το βιβλίο και κάποια κείμενα που περιέχονται σε αυτό θα διαβαστούν από τους ίδιους τους συγγραφείς. Ο Γιώργος Ανδρέου, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Θράσος Καμινάκης και 40 ακόμη συντελεστές επί σκηνής με πολλούς μουσικούς θα στήσουν με πολύ γιορτινό τρόπο αυτή την παρουσίαση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το ποτό σε ειδικές τιμές ΜΠ.

Όποιο μέλος του ΜΠ θα είναι παρών, αλλά και ο συνοδός του, παίρνουν στην είσοδο έναν λαχνό που δικαιούνται για την Κλήρωση.Παράλληλα με το πέρας της παρουσίασης 9 τυχεροί φίλοι θα διεκδικήσουν με λαχνούς τα 9 σεμινάρια του Χειμώνα 2016 που θα κληρωθούν.

Όποιος (μέλος ή συνοδός) αγοράσει ένα βιβλίο(κανονικής ή συλλεκτικής έκδοσης) ειδικής αξίας 10 και 12 ευρώ αντιστοίχως, δικαιούται 3 λαχνούς συνολικά για την Κλήρωση.

Όποιος (μέλος ή συνοδός) αγοράσει 2 βιβλία (κανονικής ή συλλεκτικής έκδοσης) δικαιούται 9 λαχνούς συνολικά για την Κλήρωση.

Κάθε λαχνός δίνει μία υποψηφιότητα για να κερδίσει ο κάτοχός του σεμινάριο.

Είναι καλό να προηγηθεί Κράτηση Τηλεφωνική στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να είστε εσείς και η παρέα σας παρόντες στην όμορφη αυτή Γιορτή του τέλους του 2016.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Λεωφόρος Συγγρού 143 Ν. Σμύρνη, Αθήνα – Τηλ. 210 9315600 [email protected]