Κύκλος Αυτόματης Γραφής με τη ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: 

“ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΩΡΑ”

Εργαστήριο Αυτόματης Γραφής με τη Λίνα Νικολακοπούλου

Συντονίζει ο Θράσος Καμινάκης και συνεργάζεται ο Φώτης Βλαστός

Έναρξη: Εντός Ιανουαρίου 2022

Διάρκεια: 7 Συναντήσεις on line

Πρόγραμμα: Κάθε Δευτέρα, 20:00 με 23:00

Αξία Σεμιναρίου: 310€

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ “ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΩΡΑ”

Η Μικρή Φόρμα στη Γραφή μέσα από κείμενα που βρίσκουν την αφορμή τους στα πιο εκκωφαντικά συναισθήματα. Τι θα έλεγαν η Αγάπη, η Χαρά, η Λύπη, ο Φόβος, ο Θυμός, ο Πόνος, το Πάθος, η Ελπίδα αλλά και η Απελπισία αν μπορούσαν να μιλήσουν μέσα από τον καθένα μας; Μπορούν να μπουν σε λέξεις και να αναζητήσουν την έκφρασή τους στο χαρτί; Μήπως αυτή ακριβώς η στιγμή είναι η πιο γόνιμη για να κάνουμε κάτι γενναίο για μας. Να συναντηθούμε με την αλήθεια των συναισθημάτων μας και τις αλήθειες των άλλων;

Μέσα από “ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΩΡΑ” που ο καθένας μας οφείλει στον εαυτό του.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ:

Εκείνοι που για πρώτη φορά θα έρθουν σε επαφή με αυτήν την ομάδα είναι καλό να υποβάλλουν στο [email protected] με την ένδειξη στο θέμα: Λ.Ν. ένα κείμενό τους που αγαπούν πολύ. Αυτός είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να συστηθείτε στη Λίνα Νικολακοπούλου στην πρώτη σας επαφή μαζί της στις 6 Δεκεμβρίου. Τα κείμενα θα ήταν καλό να είναι πυκνά χωρίς να ξεπερνάνε την κόλλα αναφοράς. Οποιοδήποτε είδος λόγου σας εμπνέει είναι ευπρόσδεκτο (Ποίημα, Στίχος για Τραγούδι, Ελεύθερο Κείμενο Βιωματικό ή Δοκίμιο, Μικρό Πεζό, Διήγημα ή Παραμύθι, Μονόλογος ή ακόμα και Διαλογικό Κείμενο, Επιστολή αλλά και – γιατί όχι; – μια σελίδα Ημερολογίου).

Καλή δουλειά!!!

Σημειώστε: Μπορείτε να εκδηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας και τηλεφωνικά στο 6937100641 αλλά και στο [email protected] Τα μαθήματα θα διεξάγονται από τον Δεκέμβριο του 2021, ώρα 20:00 στο διαδίκτυο σε μια σύγχρονη πλατφόρμα που το ΜΠ ήδη εφαρμόζει με επιτυχία. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει είναι καλό να επισπεύσετε την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας για νέους συμμετέχοντες στο 2103252998.

Η Φωτογραφία της αφισέτας είναι της Ευαγγελίας Φωτάκου. 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ