Η Λίνα Νικολακοπούλου στο Μικρό Πολυτεχνείο

Εργαστήριο Αυτόματης Γραφής

Κύκλος Αυτόματης Γραφής με τη ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: 

“ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΩΡΑ”

Ποίημα, Στίχος για Τραγούδι, Ελεύθερο Κείμενο Βιωματικό ή Δοκίμιο, Μικρό Πεζό: Διήγημα ή Παραμύθι, Μονόλογος ή ακόμα και Διαλογικό Κείμενο, Επιστολή αλλά και – γιατί όχι; – μια σελίδα Ημερολογίου) τα είδη του γραπτού λόγου που είναι ευπρόσδεκτα στο σεμινάριο.

Εργαστήριο Αυτόματης Γραφής με τη Λίνα Νικολακοπούλου

Συντονίζει ο Θράσος Καμινάκης και συνεργάζεται ο Φώτης Βλαστός

Έναρξη: 30/10/2023

Διάρκεια: 7 Συναντήσεις στο Φουαγιέ του ΜΠ

Διαθεσιμότητα Θέσεων: 20 θέσεις δια ζώσης & 10 θέσεις on line

Πρόγραμμα: Κάθε Δευτέρα, 20:30 με 23:30

Κόστος: 280€ + ΦΠΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ “ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΩΡΑ”

Η Μικρή Φόρμα στη Γραφή μέσα από κείμενα που βρίσκουν την αφορμή τους στα πιο εκκωφαντικά συναισθήματα. Τι θα έλεγαν η Αγάπη, η Χαρά, η Λύπη, ο Φόβος, ο Θυμός, ο Πόνος, το Πάθος, η Ελπίδα αλλά και η Απελπισία αν μπορούσαν να μιλήσουν μέσα από τον καθένα μας; Μπορούν να μπουν σε λέξεις και να αναζητήσουν την έκφρασή τους στο χαρτί; Μήπως αυτή ακριβώς η στιγμή είναι η πιο γόνιμη για να κάνουμε κάτι γενναίο για μας. Να συναντηθούμε με την αλήθεια των συναισθημάτων μας και τις αλήθειες των άλλων;

Μέσα από “ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΩΡΑ” που ο καθένας μας οφείλει στον εαυτό του.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ:

Είναι καλό να γνωρίζετε ότι τα θέματα των ασκήσεων μπορεί να στέλνονται με mail στους συμμετέχοντες 2 ώρες προ της έναρξης κάθε μαθήματος ώστε η Αυτόματη Γραφή να βρίσκει τον αληθινό της χαρακτήρα. Τα κείμενα που θα γράφετε θα ήταν καλό να είναι πυκνά χωρίς να ξεπερνάνε την κόλλα αναφοράς (500 ως 800 λέξεις). Οποιοδήποτε είδος λόγου σας εμπνέει είναι ευπρόσδεκτο (Ποίημα, Στίχος για Τραγούδι, Ελεύθερο Κείμενο Βιωματικό ή Δοκίμιο, Μικρό Πεζό, Διήγημα ή Παραμύθι, Μονόλογος ή ακόμα και Διαλογικό Κείμενο, Επιστολή αλλά και – γιατί όχι; – μια σελίδα Ημερολογίου).

Καλή δουλειά!!!

Σημειώστε: Μπορείτε να εκδηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας και τηλεφωνικά στο 6937100641 αλλά και στο [email protected] Τα μαθήματα θα διεξάγονται ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στο φουαγιέ του ΜΠ και με δυνατότητα σύνδεσης on line για όσους το επιθυμούν σε μια σύγχρονη πλατφόρμα που το ΜΠ ήδη εφαρμόζει με επιτυχία. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από 15/7/2022 και είναι καλό να επισπεύσετε την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας για νέους συμμετέχοντες στο 2103252998.

Η Φωτογραφία της αφισέτας είναι της Ευαγγελίας Φωτάκου. 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε τα ανεπιθύμητα μηνύματα, σας ευχαριστούμε.