Η Λίνα Νικολακοπούλου στο Μικρό Πολυτεχνείο

Λίνα Νικολακοπούλου
Η Φωτογραφία της αφισέτας είναι της Ευαγγελίας Θωμάκου.

7 ΔΙΑΣΗΜΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ (Sold Out)

Για τον Νέο Κύκλο την Άνοιξη του 2020 οι κρατήσεις έχουν ξεκινήσει 

Εργαστήριο Αυτόματης Γραφής με οδηγό την Λίνα Νικολακοπούλου

Συνεργάζεται ο Θράσος Καμινάκης

Καλεσμένος ο Φώτης Βλαστός

Πρόγραμμα: Κάθε Τρίτη, ώρα 20:00 με 23:00 
Διάρκεια: 7 Συναντήσεις
Έναρξη: Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019

Μαθήματα: 1, 8, 15, 22 Οκτωβρίου και 5, 12, 19 Νοεμβρίου

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΤΟΥ 2019

Η Μικρή Φόρμα στη Γραφή μέσα από κείμενα που βρίσκουν το λόγο και την αφορμή τους στα πιο εκκωφαντικά συναισθήματα. Τι θα έλεγαν η Αγάπη, η Χαρά, η Λύπη, ο Φόβος, ο Θυμός, ο Πόνος, το Πάθος, η Ελπίδα αλλά και η Απελπισία αν μπορούσαν να μιλήσουν μέσα από τον καθένα μας; Μπορούν να μπουν σε λέξεις και να αναζητήσουν τους άλλους  τα πιο βαθιά μας συναισθήματα που κυλούν σαν το νεράκι και χάνονται, που τα καταπίνουμε ή τα πίνουμε, μόνοι ή με άλλους παρέα αλλά δύσκολα τα εκφράζουμε σε μία εποχή υπαρξιακής αγωνίας όπως η δική μας; Μήπως αυτή ακριβώς η στιγμή είναι η πιο γόνιμη για να κάνουμε κάτι οριστικά γενναίο για μας. Να συναντηθούμε με την αλήθεια των συναισθημάτων μας και να συναντηθούμε ουσιαστικά με τους άλλους; Και μήπως ήρθε επίσης η ώρα να δει η δουλειά μας το φως της δημοσιότητας σε μια συλλογική έκδοση με το πέρας του σεμιναρίου απο τις πολύ αγαπητές εκδόσεις «ΦΥΛΝΤΙΣΙ»;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ:

Εκείνοι που για πρώτη φορά θα έρθουν σε επαφή με αυτήν την ομάδα είναι καλό να υποβάλλουν στο [email protected] με την ένδειξη στο θέμα: Λ.Ν. ένα κείμενό τους που αγαπούν πολύ. Αυτός είναι κι ένας πολύ δημιουργικός τρόπος για να συστηθείτε στην Λίνα Νικολακοπούλου στην πρώτη σας επαφή μαζί της την 1η Οκτωβρίου. Τα κείμενα θα ήταν καλό να είναι πυκνά χωρίς να ξεπερνάνε την κόλλα αναφοράς. Οποιοδήποτε είδος λόγου σας εμπνέει είναι ευπρόσδεκτο (Ποίημα, Στίχος για Τραγούδι, Ελεύθερο Κείμενο Βιωματικό ή Δοκίμιο, Μικρό Πεζό όπως Διήγημα ή Παραμύθι, Μονόλογος ή ακόμα και Διαλογικό Κείμενο, Επιστολή αλλά και – γιατί όχι; – μια σελίδα Ημερολογίου).

Καλή δουλειά!!!

Σημειώστε: Μπορείτε να εκδηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας και τηλεφωνικά στο 6937100641 αλλά και στο [email protected] Τα μαθήματα θα διεξάγονται από την Τρίτη 01/10, ώρα 20:00 στον «- ισμό» (Ευπατριδών 17 & Τριπτολέμου 7 στο Γκάζι). Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Η Φωτογραφία της αφισέτας είναι της Ευαγγελίας Θωμάκου. 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ