Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής: Αφήγηση Ζωής στο Μικρό Πολυτεχνείο

Το βιωματικό σεμινάριο «Αφήγηση Ζωής», μετά την έκδοση «Αδέσποτα» με 45 αφηγήσεις για την παιδική και εφηβική ηλικία, γιορτάζει 10 χρόνια με νέο κύκλο 8 web συναντήσεων.

Εισηγήτρια: Κρυσταλία Πατούλη

Πρόγραμμα: Κάθε Κυριακή 15:30-18:30

Διάρκεια: 8 Συναντήσεις από 5/4/20

Πιλοτική Web Συνάντηση Γνωριμίας: Πέμπτη 2 Απριλίου 2020,  ώρα 17:00-18:00

Έναρξη: Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Αξία Σεμιναρίου: 186€

Διαθεσιμότητα: Sold Out

Με δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως (Webinar).

Καθώς οι λέξεις είναι το βασικό υλικό που χτίζουμε τη σχέση μας με την πραγματικότητα, η δύναμη της γραφής γίνεται ένα σημαντικό εργαλείο: έκφρασης, επικοινωνίας, αυτογνωσίας, δημιουργικότητας, προσωπικής ανάπτυξης, και ο τρόπος για να ανακαλύψουμε το θησαυρό του συγγραφικού μας εαυτού.

Μέσω της αφήγησης κατασκευάζουμε, ανακατασκευάζουμε και με κάποιους τρόπους επινοούμε συνεχώς το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον, γιατί «Η ζωή δεν είναι αυτή που έζησε κανείς αλλά αυτή που θυμάται και όπως τη θυμάται για να την διηγηθεί» Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές.

Κατά τη διάρκεια αυτού του εργαστηρίου, ανακαλύπτουμε πως κάνουμε έργο ό,τι δεν απωθούμε, αλλά και ότι ο συγγραφικός εαυτός μας είναι πιο μπροστά από εμάς, διαθέτοντας πολλές φωνές (κατά Μ. Μπαχτίν) που πολύ συχνά φαίνεται να αγνοούμε. Γράφουμε, λοιπόν, για να μάθουμε!

Το βιωματικό σεμινάριο γραφής «Αφήγηση Ζωής» της δημοσιογράφου και συμβούλου ανθρωπίνων σχέσεων Κρυσταλίας Πατούλη, διανύει τον 10o χρόνο του με πολλές συνεργασίες και εκδηλώσεις στο ενεργητικό του και πρώτη φορά διοργανώνεται αποκλειστικά για το διαδίκτυο για κάθε φίλο και φίλη που έχει την δέσμευση της απομακρυσμένης επικοινωνίας. Ωστόσο ο Διαδικτυακός Τόπος που πραγματοποιείται το σεμινάριο είναι υπερ-σύγχρονος με πολλές παροχές στους συμμετέχοντες.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ