Make-Up: Η τέχνη της Προσωπικότητας

Web Make-Up

Σεμινάριο Make-Up: “Η τέχνη της Προσωπικότητας” στο Μικρό Πολυτεχνείο.

Προσωπικό, καλλιτεχνικό, νυφικό, πρωινό, βραδινό. Όλα τα μυστικά και οι τεχνικές για γρήγορο και αποτελεσματικό make-up σε έντεκα πρακτικές συναντήσεις. Αυτό ήταν το σεμινάριο συνοπτικά πριν μεταμορφωθεί σε Web. Tώρα οι κατηγορίες του αφορούν τόσο την διάσταση Beauty όσο και την παράμετρο Special Effects και πως χρησιμοποιούνται στο Θέατρο. Στο έργο “Τέσσερις Τοίχοι” που θα ανεβάσουμε τον Ιούνιο θα δουλέψουμε τους χαρακτήρες 8 γυναικών που ενσαρκώνει η ίδια ηθοποιός και θα εφαρμόσουμε όσα μάθαμε στο πρόσωπό της σαν πτυχιακή εργασία.

Εισηγητής: Γιώργος Γαβριηλίδης

Πρόγραμμα: Αναμένεται 

Διάρκεια: Αναμένεται 

Πιλοτική Συνάντηση Γνωριμίας: Αναμένεται 

Αξία Σεμιναρίου: Αναμένεται 

 

8 εύκολα μαθήματα για το make-up σε Web Πλατφόρμα

  • Βάλε την σωστή βάση. Πως επιλέγουμε την σωστή βάση ή την σωστή σκιαγράφηση του προσώπου για ένα φυσικό μακιγιάζ. Επάνω του μπορούμε να «χτίσουμε» ότι μακιγιάζ μας ταιριάζει ή αρμόζει με το στιλ των ρούχων μας. (Εισαγωγικό Μάθημα στις 8/10/2018)
  • Contouring. Φως και Σκιά στο Πρόσωπο. / Hangover make-up. Κρύβουμε την κούραση.
  • Πρωινό make-up. Τι εννοούμε με τον όρο πρωινό make-up; Ποιες είναι οι λεπτομέρειες που το ξεχωρίζουν από οποιοδήποτε άλλο στιλ make-up; Πρέπει να ταιριάζει με το στιλ και την προσωπικότητα μας.
  • Non make-up & Nude make-up. Το make-up που δεν φαίνεται και το ουδέτερο make-up αποτελούν δύο μαθήματα σημαντικά και απαραίτητα στην σύγχρονη προσέγγιση της τέχνης αυτής.
  • Χρωματικές παλέτες – συνδυασμοί – mixing colours. Ποια είναι τα χρώματα που μας ταιριάζουν ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών μας, την επιδερμίδα και τo χρώμα των ματιών μας.
  • New Trends & Νέες Τεχνικές. Τα πάντα για τις νέες τάσεις. Reportage Αγοράς – Νέα Προϊόντα. / 20ος Αιώνας. Δυνατά Στοιχεία από το make-up προηγούμενων δεκαετιών προσαρμοσμένα στο σήμερα.
  • Βραδινό make-up σε casual μορφή. Μάθε πως να βάφεσαι όταν είναι να φορέσεις ένα cocktail φόρεμα ή να βγεις για ένα χαλαρό ποτό το βράδυ. Smoky βραδινό make-up . Αν θέλεις η εμφάνιση σου να βγάζει μια μυστηριώδη και sexy αύρα, θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στα μάτια. Μάθε πώς να το κάνεις εύκολα και γρήγορα.
  • Make-up για το Θέατρο με Special Effects (Studio) / Νυφικό make-up. Τι χρειάζεται για να πετύχει ένα νυφικό μακιγιάζ ανάλογα με το νυφικό και το πρόσωπο της νύφης. Μάθε ποια είναι τα μυστικά του και τι πρέπει να αποφύγεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Μια από τις ηρωίδες της Παράσταση θα φοράει νυφικό.

Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι καθ’ υπόδειξιν του εισηγητή ώστε οι συμμετέχοντες να οργανώσουν το προσωπικό τους beauty-box. Με το πέρας των Web μαθημάτων θα εφαρμόσουμε όσα διδαχτήκαμε σε επαγγελματική θεατρική παράσταση και θα πάρουμε συστατική επιστολή από την Παραγωγό Θεατρική Εταιρεία για την πρώτη μας επαγγελματική σχέση με το αντικείμενο.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ