Ορθοφωνία & Αγωγή του Προφορικού Λόγου

Σεμινάριο Ορθοφωνίας

Σεμινάριο Ορθοφωνίας και Αγωγής του Προφορικού Λόγου 

Η ομιλία είναι η κορυφαία ανθρώπινη λειτουργία για να αρθρώνονται και να αποδίδονται οι σκέψεις με σωστό επικοινωνιακό τρόπο. Η ορθή προφορά, η αναπνοή και ο χρωματισμός των εκφράσεων είναι τα απόλυτα επικοινωνιακά εργαλεία.

Εισηγήτρια: Ανδρομάχη Δαυλού

Πρόγραμμα: Κάθε Τρίτη 18:00-19:30 (κύκλος αρχαρίων) 

Εναρξη: Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Διάρκεια: Κύκλος αρχαρίων 7 Συναντήσεις 

Λίγα λόγια για το μάθημα: Ορθοφωνία & Αγωγή του Προφορικού Λόγου

Στα Σεμινάρια, οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετέχουν σε ασκήσεις έκφρασης, ήχων, τοποθέτησης συμφώνων και φωνηέντων, ασκήσεις διαφραγματικής αναπνοής και στάσεις σώματος ώστε να αποκτηθεί, να αξιοποιηθεί και να τελειοποιηθεί η εκφορά του λόγου τους.

Το Σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι εκείνοι που έρχονται σε επαφή με το κοινό και ασχολούνται με την εκφορά και απόδοση του λόγου με στόχο την επικοινωνία. Απευθύνεται τόσο σε αρχάριους (Α’ Κύκλος), όσο και σε προχωρημένους (Β’ Κύκλος), σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, ηθοποιούς, εκφωνητές, τραγουδιστές, δημοσιογράφους, εκπαιδευτικούς, δικηγόρους, πολιτικούς, διαφημιστές αλλά και όλους εκείνους που ασχολούνται με τα ΜΜΕ, ραδιόφωνο, τηλεόραση αλλά και με τις μεταγλωττίσεις, το θέατρο και γενικά την ανθρώπινη επικοινωνία. Δεν εξαιρούνται βέβαια και εκείνοι που μιλούν πολύ!


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ TO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΣΤΑ:

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ