Ορθοφωνία & Αγωγή του Προφορικού Λόγου

seminario-orthofonias

Σεμινάριο Ορθοφωνίας και Αγωγής του Προφορικού Λόγου 

Η ομιλία είναι η κορυφαία ανθρώπινη λειτουργία για να αρθρώνονται και να αποδίδονται οι σκέψεις με σωστό επικοινωνιακό τρόπο. Η ορθή προφορά, η αναπνοή και ο χρωματισμός των εκφράσεων είναι τα απόλυτα επικοινωνιακά εργαλεία.

Εισηγήτρια: Ανδρομάχη Δαυλού

Έναρξη: 23/9/2024

Διάρκεια: 6 διαδικτυακές συναντήσεις

Πρόγραμμα: Κάθε Δευτέρα, 18:30 – 20:30

Περιορισμένος Αριθμός Συμμετοχών: 8 έως 10 άτομα ανά τμήμα

Κόστος: 180€ + ΦΠΑ

Κόστος με early bird εγγραφή έως 31/8/24: 160€ + ΦΠΑ

Λίγα λόγια για το Σεμινάριο: Ορθοφωνία & Αγωγή του Προφορικού Λόγου

Στα Σεμινάρια, οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετέχουν σε ασκήσεις έκφρασης, ήχων, τοποθέτησης συμφώνων και φωνηέντων, ασκήσεις διαφραγματικής αναπνοής και στάσεις σώματος ώστε να αποκτηθεί, να αξιοποιηθεί και να τελειοποιηθεί η εκφορά του λόγου τους.

Το Σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι εκείνοι που έρχονται σε επαφή με το κοινό και ασχολούνται με την εκφορά και απόδοση του λόγου με στόχο την επικοινωνία. Απευθύνεται τόσο σε αρχάριους (Α’ Κύκλος), όσο και σε προχωρημένους (Β’ Κύκλος)*, σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, ηθοποιούς, εκφωνητές, τραγουδιστές, δημοσιογράφους, εκπαιδευτικούς, δικηγόρους, πολιτικούς, διαφημιστές αλλά και όλους εκείνους που ασχολούνται με τα ΜΜΕ, ραδιόφωνο, τηλεόραση αλλά και με τις μεταγλωττίσεις, το θέατρο και γενικά την ανθρώπινη επικοινωνία. Δεν εξαιρούνται βέβαια και εκείνοι που μιλούν πολύ!

*Τα τμήματα Ορθοφωνίας Αρχαρίων επισύρουν συνήθως και κύκλους προχωρημένων, διάρκειας 8 συναντήσεων.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε τα ανεπιθύμητα μηνύματα, σας ευχαριστούμε.