Το Αφηγηματικό Coaching στο Μικρό Πολυτεχνείο

idietera-mathimata-dimiourgikis-grafis

Το Αφηγηματικό Coaching στο Μικρό Πολυτεχνείο

Με τον Φώτη Βλαστό και τον Θράσο Καμινάκη

Συνεργάζεται ο Γιάννης Κωνσταντινίδης

Κρατήσεις για 5 τουλάχιστον συνεδρίες κατόπιν συνεννόησης με τους εισηγητές

Αξία της κάθε Συνάντησης σε συμφωνία με τον εισηγητή

Κυμαινόμενο κόστος από 100€ έως 400€ + ΦΠΑ

 Η αιφνίδια διαστολή του προσωπικού χρόνου που ζούμε όλοι έφερε σε πολλούς την ευκαιρία να επιχειρήσουν ένα ταξίδι στην περιοχή της γραφής που διαρκώς ανέβαλαν όλον τον προηγούμενο καιρό.

Το Μικρό Πολυτεχνείο προσφέρει τη δυνατότητα στα μέλη του να αναζητήσουν μια ιδιαίτερη εποπτεία στη συγγραφική τους προσπάθεια. Οι καθηγητές που χρόνια τώρα κατευθύνουν τα τμήματα γραφής του ΜΠ (Θ. Καμινάκης,  Φ. Βλαστός, Γ. Κωνσταντινίδης) αναλαμβάνουν την φροντίδα των κειμένων που θα γεννηθούν μέσα στις νέες συνθήκες, με διαδικτυακές συναντήσεις coaching με κάθε ένα από τα μέλη μας που το επιθυμεί.

Οι λεπτομέρειες αυτών των συναντήσεων ρυθμίζονται με τον κάθε καθηγητή. Το ΜΠ θα χαρεί να χειροκροτήσει τα έργα που θα γεννηθούν από την τωρινή συγκυρία σαν υπέρτατη απόδειξη του ότι ο χώρος της ανθρώπινης δημιουργίας είναι ασυμπίεστος.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε τα ανεπιθύμητα μηνύματα, σας ευχαριστούμε.