Νέος στο Μικρό Πολυτεχνείο;

Το Μικρό Πολυτεχνείο διοργανώνει Ποιοτικά Επιμορφωτικά Σεμινάρια Τέχνης σε καλαίσθητους Χώρους στο κέντρο της Ιστορικής Αθήνας. Η Γραμματεία του Μ.Π. λειτουργεί από τις 12.00 το μεσημέρι στο Θησείο, πλατεία Αγίων Ασωμάτων 7, έναντι από τον σταθμό ΗΣΑΠ “ΘΗΣΕΙΟ”. τηλ 210.325.2998. Υπάρχει πάντα φρέσκος καφές, τσίπουρο, κρασί, αναψυκτικά και σνακς (αν είστε κοντά επισκεφτείτε μας).

Η Κοινότητα του ΜΠ και το ΜΠ οργανώνουν δράσεις και παραγωγές για να φέρνουν τους νέους δημιουργούς στο Φως. Η Εγγραφή στην Κοινότητα του ΜΠ είναι προαπαιτούμενη για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου. Τα μέλη του ΜΠ, απολαμβάνουν προνομιακές τιμές στα εργαστήρια του ΜΠ και στους συνεργαζόμενους χώρους (Πάσο ΜΠ)

Η Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για ένα εργαστήριο του ΜΠ συνεπάγεται την ένταξή σας στην σχετική λίστα ειδοποιήσεων. Η Γραμματεία θα σας ενημερώσει σχετικά με τον προγραμματισμό και τις ημέρες παρουσιάσεων. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία απολύτως υποχρέωση.

Προσφορές και Γενικά:

  • Ενημερωθείτε για τις περιόδους που η εγγραφή στο Μικρό Πολυτεχνείο επιφέρει έκπτωση 50%  https://www.facebook.com/mikropolytexneio.gr/
  • Ταυτόχρονη Εγγραφή 2 φίλων στα επιμορφωτικά εργαστήρια του ΜΠ επιφέρει έκτπωση 50% στο Κόστος Εγγραφής.
  • Εγγραφή ενός ενδιαφερομένου σε 2 εργαστήρια, επιφέρει έκπτωση 100% στο Κόστος Εγγραφής και τιμή μέλους στο ένα Εργαστήρι.
  • Ειδικές τιμές για ανέργους ΟΑΕΔ & ΑΜΕΑ (τιμή μέλους).
  • Όλα τα σεμινάρια έχουν περιορισμένες θέσεις – Κράτηση γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής
  • Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την έναρξη του σεμιναρίου και εφόσον δεν ευθύνεται ο οργανισμός ή ο εισηγητής η αποπληρωμή του σεμιναρίου καταβάλετε κανονικά.