Νέος στο Μικρό Πολυτεχνείο;

Το Μικρό Πολυτεχνείο διοργανώνει Επιμορφωτικά Σεμινάρια Τέχνης σε ειδικά διαμορφωμένους Χώρους στο κέντρο της Ιστορικής Αθήνας. Η Ομάδα εισηγητών των σεμιναρίων αυτών αποτελείται από καλλιτέχνες και δασκάλους με τεχνογνωσία, εμπειρία και εκπαιδευτικό ήθος. Η Γραμματεία του ΜΠ λειτουργεί από τις 10.00 ως τις 20.00 καθημερινά, εκτός Σαββάτου & Κυριακής, στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων 7, έναντι από τον σταθμό ΗΣΑΠ “ΘΗΣΕΙΟ”. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.325.2998 & 210.324.3306

Η Κοινότητα ΜΠ ενσωματώνει δράσεις και παραγωγές που δίνουν βήμα σε νέους δημιουργούς για να έρθει το έργο τους στο Φως. Αυτό προκύπτει όταν σεβαστός αριθμός σεμιναριακών κύκλων πάνω σε ένα γνωστικό αντικείμενο ολοκληρωθεί. Η Εγγραφή στην Κοινότητα του ΜΠ είναι προαπαιτούμενη για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου, αλλά και για την ένταξη στην Κοινότητα ΜΠ που παρέχει στα μέλη πλέον του ΜΠ το Πάσο για προνομιακή οικονομική μεταχείριση στο ΜΠ και στους συνεργαζόμενους χώρους  με το ΜΠ.

Η Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για ένα εργαστήριο του ΜΠ συνεπάγεται την ένταξή σας στη σχετική λίστα ειδοποιήσεων. Η Γραμματεία θα σας ενημερώσει σχετικά με τον προγραμματισμό και τις ημέρες παρουσιάσεων. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία απολύτως υποχρέωση.

Όροι Συμμετοχής:

  • Όλα τα σεμινάρια έχουν περιορισμένες θέσεις και τηρείται απόλυτη σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στο κοινό από τη Γραμματεία ΜΠ. Κράτηση γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής ή εξόφλησης του κόστους του Σεμιναρίου.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την έναρξη του σεμιναρίου και εφόσον δεν ευθύνεται ο οργανισμός ή ο εισηγητής η αποπληρωμή του σεμιναρίου καταβάλλεται κανονικά.