Νέος στο Μικρό Πολυτεχνείο;

Το Μικρό Πολυτεχνείο διοργανώνει Ποιοτικά Επιμορφωτικά Σεμινάρια Τέχνης σε καλαίσθητους Χώρους στο κέντρο της Ιστορικής Αθήνας. Η Γραμματεία του Μ.Π. λειτουργεί από τις 12.00 το μεσημέρι στο Θησείο, πλατεία Αγίων Ασωμάτων 7, έναντι από τον σταθμό ΗΣΑΠ “ΘΗΣΕΙΟ”. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.325.2998.

Υπάρχει πάντα φρέσκος καφές, τσίπουρο, κρασί, αναψυκτικά και snacks (αν είστε κοντά επισκεφτείτε μας).

Η Κοινότητα του ΜΠ και το ΜΠ οργανώνουν δράσεις και παραγωγές για να φέρνουν τους νέους δημιουργούς στο Φως. Η Εγγραφή στην Κοινότητα του ΜΠ είναι προαπαιτούμενη για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου. Τα μέλη του ΜΠ, απολαμβάνουν προνομιακές τιμές στα εργαστήρια του ΜΠ και στους συνεργαζόμενους χώρους (Πάσο ΜΠ)

Η Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για ένα εργαστήριο του ΜΠ συνεπάγεται την ένταξή σας στην σχετική λίστα ειδοποιήσεων. Η Γραμματεία θα σας ενημερώσει σχετικά με τον προγραμματισμό και τις ημέρες παρουσιάσεων. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία απολύτως υποχρέωση.

Προσφορές και Γενικά:

  • Ενημερωθείτε για τις περιόδους που η εγγραφή στο Μικρό Πολυτεχνείο επιφέρει έκπτωση 50%  https://www.facebook.com/mikropolytexneio.gr/
  • Ταυτόχρονη Εγγραφή 2 φίλων στα επιμορφωτικά εργαστήρια του ΜΠ επιφέρει έκπτωση 50% στο Κόστος Εγγραφής.
  • Εγγραφή ενός ενδιαφερομένου σε 2 εργαστήρια, επιφέρει έκπτωση 100% στο Κόστος Εγγραφής.
  • Ειδικές τιμές για ανέργους ΟΑΕΔ & ΑΜΕΑ (τιμή μέλους).
  • Όλα τα σεμινάρια έχουν περιορισμένες θέσεις – Κράτηση γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής
  • Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την έναρξη του σεμιναρίου και εφόσον δεν ευθύνεται ο οργανισμός ή ο εισηγητής η αποπληρωμή του σεμιναρίου καταβάλλεται κανονικά.