13ο Bohemian Writing Therapy Workshop @ Boheme del Mar

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

ΠΟΤΕ & ΠΟΥ; Mπήκαν και τα εργαστήρια του Μποέμ στον Δεύτερο χρόνο τους οπότε αν ο Φλεβάρης σας βρει το βραδάκι στη Σύρο, την Δευτέρα 3/2, ώρα 7μμ τότε μια καλή ιδέα είναι να γνωριστούμε με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο. Ίσως και να ζείτε στο νησί, πράγμα που κάνει την επαφή μας πιο απλή. Σημείο Συνάντησης το BOHEME DEL MAR στην Παραλία της Ερμούπολης. Οι συναντήσεις είναι χωρίς κόστος με εκούσια προαιρετική εισφορά.
ΤΙ; Αν το γράψιμο δεν είναι για εσάς μια ξένη τελείως τέχνη σκεφτείτε να είστε παρόντες. Θα αγγίξουμε μαζί «Κώδικες Μυθοπλασίας και Τεχνικές Αφήγησης» γύρω από το πώς γράφεται μια ιδέα που μας ήρθε στο μυαλό…

Tο ΒΟΗΕΜΕ DEL MAR εγκαινίασε τον Φεβρουάριο του 2019 έναν κύκλο σεμιναρίων Δημιουργικής και Αυτόματης Γραφής και μόλις κλείνει ένα χρόνο και κόβει τούρτα. Κάθε μήνα από τότε με εισηγητή τον Θράσο Καμινάκη γίνονται αυτοτελείς συναντήσεις για όσους αγαπούν «το σπορ του γραπτού λόγου» για να εκφραστούν.

Την Δευτέρα 30/10 θα προσεγγίσουμε το «La fete qui tourne mal» ως θέμα και θα κάνουμε για όσους θέλουν και το αντέχουν μια εμβάθυνση σε αυτό που είναι η Κορύφωση και η Ανατροπή σε κάθε Μυθοπλασία. Γραπτώς πάντα για να ταράξουμε συνειδήσεις και να πάμε σε πιο βαθιά νερά, τώρα που μεγαλώσαμε ένα χρόνο.

Σας περιμένουμε

INFO 6937.100.641