Οι Τρελοί της Βαλένθια Πάνε Αμοργό

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Ένα σεμινάριο Θεάτρου ειδικά σχεδιασμένο για το Νησί του Απέραντου Γαλάζιου που θα φιλοξενηθεί από 13 έως και 18 Αυγούστου στα γραφικά μέρη του τόπου.

Βασισμένο σε ένα έργο του Λόπε Ντε Βέγκα «ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ» όπου ο έρωτας συναντάει την τρέλα και η τρέλα τον έρωτα. Το αυτοσχεδιαστικό θέατρο στις πιο δυνατές στιγμές του, όπου όλο το νησί γίνεται ένα φυσικό ιδανικό σκηνικό ώστε να εκφραστούν οι δυνατότητες που ο καθένας μας μπορεί να κρύβει όταν αποφασίζει να εκτεθεί, παίζοντας με ρόλους.

Συντονιστής : Γιάννης Καραμπέκιος

Καθημερινή διάρκεια δίωρη για πέντε ημέρες και δέκα συνολικά ώρες

Πρόγραμμα: Τρίτη 14, Τετ. 15, Πεμ. 16, Παρ. 17, Σαβ. 18/8 & ώρες 18:00 – 20:00

Το σεμινάριο αποτελεί συν-διοργάνωση του Μικρού Πολυτεχνείου με τον χώρο «Τρίπορτο» στην Χώρα της Αμοργού και είναι ημι-χορηγούμενο.

Κόστος Συμμετοχής: 80€+ΦΠΑ

Σημαντική Υποσημείωση: Οι Κρατήσεις για δωμάτια βαρύνουν τον εκάστοτε συμμετέχοντα και πρέπει να φροντιστούν προσωπικά λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης εκείνη την εποχή στο νησί.

Ενημέρωση: 6937100641 / 6970838604

Λίγα Λόγια για τον Γιάννη Καραμπέκιο

Γεννήθηκε στην Αθήνα στο Γκάζι, 27 Αυγούστου του 1982. Από μικρός έδειξε το ενδιαφέρον του στις καλές τέχνες , και έτσι μάλλον του μπήκε το σαράκι της έκθεσης. Στις εκθέσεις ήταν πολύ καλός και ανακάλυψε ότι του αρέσει να δημιουργεί κόσμους , που μπορούν να ξεπηδούν μέσα από τις λευκές σελίδες. Ασχολήθηκε με την υποκριτική , αφού πρώτα σπούδασε και δόθηκε στον χορό και την ζωγραφική. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις δραματικές τέχνες  ενώ μία από τις συνεργασίες ήταν με την Κατέρινα Ευαγγελάτου στην παράσταση “Ιδομενέας”, σε ομάδα αυτοσχεδιασμού χωρίς κείμενο . Αυτό το είδος θεάτρου τον εμπνέει και τον αφορά. Έτσι αποτολμά την πρώτη του συνεργασία με το Μικρό Πολυτεχνείο το Καλοκαίρι του 2018 με μια αυτοσχέδια performance – workshop & more – σε ύφος work in progress  – στην Αμοργό. Η μεγάλη του αγάπη είναι ο κινηματογράφος και  σκοπεύει άμεσα να «χωρέσει» τις ποιότητες του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου που υπηρετεί σε μια ταινία μεγάλου μήκους.

 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ