Πρακτικό Σεμινάριο Καλλιτεχνικής Βαφής Επίπλων

seminario-vafis-epiplon

Εισηγήτρια: Αλεξάνδρα Βόγλη

Το σεμινάριο διεξάγεται στο εργαστήριο The Mistake Workshop (Μακρυγιάννη 29 & Ιεροθέου, Μοσχάτο). 

Για εγγραφές – πληροφορίες κόστους: 2104822239 – 6980487941

4 Συναντήσεις συνολικής διάρκειας 10 ωρών
Κάθε Πέμπτη 18.00-20.30  ΕΝΑΡΞΗ 14/3/24

Σ’ αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε πως βάφουμε με χρώματα κιμωλίας διαφορετικές επιφάνειες και υλικά! Επειδή όλα έχουν τον τρόπο τους, θα σας πω τα μυστικά που χρειάζεται να ξέρετε για να μεταμορφώσετε ό,τι δε σας αρέσει στον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο! Θα μάθουμε πλήθος τεχνικών όπως blending, dry brush, wash, ombre, stencil, raised stencil, decoupage μεγάλης επιφάνειας, εφέ ξύλου, εφέ μαρμάρου, σκιάσεις με κεριά, κέρωμα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους αλλά και προχωρημένους που θέλουν να προσθέσουν κάποια ακόμα tips στην γκάμα των γνώσεων τους!
Παρέχονται όλα τα απαραίτητα υλικά και τα εργαλεία! Εσύ θα φέρεις μόνο ένα σημειωματάριο και μια ποδιά και θα αφεθείς στη μαγεία της δημιουργίας στο γλυκό μας εργαστήριο!

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και γεμίζουν γρήγορα, οπότε κάνε άμεσα την εγγραφή σου!
Μέχρι την Άνοιξη, την κατάλληλη εποχή για ανακαινίσεις, θα είσαι έτοιμη/ος να αλλάξεις τον χώρο και τη διάθεση σου!

Χρησιμοποιούμε χρώματα και κεριά Annie Sloan chalk paint.

Είμαι η Αλεξάνδρα και από πολύ μικρή ασχολούμαι με τη χειροτεχνία. Είμαι αυτοδίδακτη. Έχω πτυχίο χημικού βαφέα και έχω κάνει σεμινάρια ραπτικής, αρχιτεκτονικού φωτισμού και φωτισμού ανάδειξης, management, και καλλιτεχνικής βαφής. Έρχομαι από οικογένεια μοδιστρών που μου δίδαξαν τη σημασία της ανακύκλωσης, της χαράς της δημιουργίας και της ανεξαρτησίας που προσφέρει η γνώση μιας τέχνης. Μετά από μακρά πορεία στις πωλήσεις και τη χρηματοοικονομική διαχείριση αποφάσισα να παραδοθώ στη μεγάλη μου αγάπη που είναι η χειροτεχνία και η διακόσμηση. Έχω επιχειρήσει σε νησιά και έχω κάτσει δίπλα σε παραδοσιακούς τεχνίτες έως καλλιτεχνικούς βαφείς επίπλων με επιμονή και αφοσίωση. Τα τελευταία 9 χρόνια δραστηριοποιούμε επαγγελματικά με την αναπαλαίωση επίπλου και την κατασκευή διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων. Συγχρόνως είμαι στέλεχος της οργανωτικής ομάδας του πολυχώρου σεμιναρίων τέχνης «Μικρό Πολυτεχνείο». Είμαι λάτρης της λεπτομέρειας και της ομορφιάς.

Σ’ αυτό το σεμινάριο θα μοιραστώ μαζί σας όλα τα μυστικά και τα tips που έμαθα μετά από ατέλειωτες ώρες αναζήτησης, μελέτης, πειραμάτων και φυσικά λαθών!
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε τα ανεπιθύμητα μηνύματα, σας ευχαριστούμε.