10ο Bohemian Writing Therapy Workshop @ Boheme del Mar

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

10ο Bohemian Writing Therapy Workshop @ Boheme del Mar

ΠΟΤΕ & ΠΟΥ; Αν αποχωρώντας ο Οκτώβρης  σας βρει το βραδάκι στη Σύρο, την Τετάρτη 30/10, ώρα 7μμ τότε μια καλή ιδέα είναι να γνωριστούμε με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο. Ίσως και να ζείτε στο νησί, πράγμα που κάνει την επαφή μας πιο απλή. Σημείο Συνάντησης το BOHEME DEL MAR στην Παραλία της Ερμούπολης.

ΤΙ; Αν το γράψιμο δεν είναι για εσάς μια ξένη τελείως τέχνη σκεφτείτε να είστε παρόντες. Θα αγγίξουμε μαζί «Κώδικες Μυθοπλασίας και Τεχνικές Αφήγησης» γύρω από το πώς γράφεται μια ιδέα που μας ήρθε στο μυαλό…

Tο ΒΟΗΕΜΕ DEL MAR εγκαινίασε τον Φεβρουάριο του 2019 έναν κύκλο σεμιναρίων Δημιουργικής και Αυτόματης Γραφής. Κάθε μήνα από τότε με εισηγητή τον Θράσο Καμινάκη γίνονται αυτοτελείς συναντήσεις για όσους αγαπούν «το σπορ του γραπτού λόγου» για να εκφραστούν.

Την Τετάρτη 30/10 θα προσεγγίσουμε το «Εγκώμιον» ως είδος του γραπτού λόγου και θα κάνουμε για όσους θέλουν και το αντέχουν σύντομους απολογισμούς και διαθήκες ζωής. Γραπτώς… Και προφορικώς για να ταράξουμε συνειδήσεις και πάμε σε πιο βαθιά νερά.

Σας περιμένουμε

INFO 6937100641