Εύμορφος Κασινάκης

Εύμορφος Κασινάκης
Ο Έύμορφος Κασινάκης στο Μικρό Πολυτεχνείο

Ο Εύμορφος Κασινάκης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Η ενάσχοληση του με την μουσική αρχισε σε μικρή ηλικία κάνοντας τα πρώτα μαθήματα κιθάρας δίπλα στον πατέρα του του και μετά ακολούθησε μουσικές σπουδές στα ανώτερα θεωρητικά (αρμονία , αντίστιξη, φούγκα, ενορχήστρωση) στη κιθάρα και στο πιάνο. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στη μουσική τεχνολογία και audio engineering (recording eding and mixing).

Εργάζεται ως επαγγελματίας μουσικός από το 1997 και το 2003 κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία με ένα τραγούδι που έχει τίτλο ‘Έτσι ξέρω εγώ’ στο πρώτο προσωπικό άλμπουμ της Χρύσπας με γενικό τίτλο ‘Τώρα’. Από τότε έχει γράψει πολλά τραγούδια και για νέους καλλιτέχνες τους οποίους τους στηρίζει πολύ. Επίσης έχει γράψει ορχηστρική μουσική, παιδικά τραγούδια (πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια) κα.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες σε live εμφανίσεις έχοντας τη καλλιτεχνική διεύθυνση. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους στιχουργούς όπως Ηλίας Φιλίππου , Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, κ.α Από το 2001 αρχίζει και δουλεύει στο προσωπικό του home studio και έτσι αρχίζει να εργάζεται παράλληλα σαν ενορχηστρωτής και audio engineer.