Φως Αυγούστου στο Χαρτί

Φως Αυγούστου στο Χαρτί

Φως Αυγούστου στο Χαρτί

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΝ ΣΥΡΩ

Ένα ακόμη Pocket Workshop Δημιουργικής Γραφής με την ποιήτρια Χριστίνα Οικονομίδου. Το κλασικό πια BOHEMIAN WRITING THERAPY WORKSHOP την περίοδο του Αυγούστου παίρνει μια άλλη διάσταση με 4 αυτοτελείς συνεχόμενες συναντήσεις στο Bar Boheme Del Mar.

Τα 4 μαθήματα θα δώσουν έμφαση σε τομείς όπως το Αφήγημα Μπονζάι, ο Θεατρικός Μονόλογος, το Παραμύθι και το Ποιητικό κείμενο και το Χάικου μέσω της Αυτόματης Γραφής και της Στιχουργικής Τέχνης.

Τα μαθήματα  που συντονίζει μαζί με την Χριστίνα και ο Θράσος Καμινάκης μπορεί κανείς να τα παρακολουθήσει τα μεμονωμένα ή όλα μαζί, αφού στην κάθε βραδινή συνεδρία θα γράφουμε επί τόπου και θα διαβάζουμε, άρα το κάθε μας μάθημα θα έχει την δική του αυτοτέλεια.

Το θέμα θα είναι ανοιχτό και ελεύθερο ή μπορεί να ορίζεται κάθε φορά με συνειρμικό τρόπο από τα γραφόμενα σε κάθε συνεδρία.

Η διάρκεια κάθε μαθήματος θα είναι τρίωρη και από τις 20:00 ως τις 23:00 δίπλα στο κύμα.

Οι μέρες ή καλύτερα οι νύχτες διεξαγωγής των μαθημάτων θα είναι 1, 2, 3, 4 Αυγούστου.

Παρουσίαση του σεμιναρίου την Δευτέρα στις 27/5/2019 στο κοινό του ΜΠ (Πλ. Αγίων Ασωμάτων 7 – ΘΗΣΕΙΟ), ώρα 18:00.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ