Ραδιοφωνικό Ντοκιμαντέρ (Podcast)

seminario-podcast

Podcasting & Ραδιοφωνικό Ντοκιμαντέρ για πρώτη φορά μαζί υπό την μπαγκέτα ενός έμπειρου δασκάλου και ραδιοφωνικού παραγωγού της ΕΡΤ.

Εισηγητής: Πάνος Χρυσοστόμου

Ανοιχτό μάθημα: 10/10/2023

Πρόγραμμα: κάθε Τρίτη, 21:30 – 23:30

Διάρκεια: 8 διαδικτυακά μαθήματα

Κόστος: 180€ + ΦΠΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ WORKSHOP

Το Podcasting έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό τα τελευταία χρόνια, με όλο και περισσότερους ανθρώπους να δημιουργούν τα δικά τους Podcast Κανάλια και να μοιράζονται με τους ακροατές τους μοναδικές ιστορίες, συμβουλές, απόψεις και ιδέες πάνω σε θέματα που τους ενδιαφέρουν. Δημιουργούνται επίσης συνεχώς νέες streaming πλατφόρμες και πάροχοι φιλοξενίας για podcasters, με μεγάλες υπηρεσίες όπως το Spotify να μπαίνουν στον χώρο του podcasting παρέχοντας ισχυρά εργαλεία και τρόπους προώθησης. Το Ραδιοφωνικό Ντοκιμαντέρ πάλι είναι ένας πολύ παραδοσιακός τρόπος να δημιουργούνται από ραδιοφωνικούς παραγωγούς εκπομπές – ντοκουμέντα με μουσική επιμέλεια από τους ίδιους τους παραγωγούς. Τα δύο αυτά είδη ηχητικής αφήγησης συναντώνται μέσα στο ίδιο σεμινάριο και γίνονται αντικείμενο επιμόρφωσης για φέρελπεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς και προφορικούς αφηγητές κάθε είδους.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ