Για περισσότερα από 35 χρόνια (από το 1988) συντάκτης σε περιοδικά, εφημερίδες, παρουσιαστής / παραγωγός μουσικών και κινηματογραφικών εκπομπών στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Κατά καιρούς υπεύθυνος μουσικών τμημάτων, αλλά και σχεδιασμού αυτών, σε Δημοτικούς και Ιδιωτικούς σταθμούς, από το 1996 πλέον στην ΕΡΤ. Από το 2010 μέχρι το 2020, διευθυντικό στέλεχος της Ε.ΡΑ. σε δυο διαφορετικές περιόδους Διευθυντής προγράμματος, αντικαθιστώντας όποτε υπήρξε αναγκαίο και τους Γενικούς Διευθυντές Ραδιοφωνίας.
Ο μοναδικός στην ιστορία της ΕΡΤ, που υπήρξε Διευθυντής και στα τρία μουσικά ραδιόφωνα της ραδιοφωνίας (Kosmos, Τρίτο, Δεύτερο)
Όλα αυτά παράλληλα με πλήθος «ζωντανών» και συνήθως καθημερινών ραδιοφωνικών εκπομπών όπως τις «Ροκ Συναναστροφές» στο Δεύτερο Πρόγραμμα. Μια ιστορική πλέον εκπομπή που στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της ασχολείται με επιλογές από το ξένο και το ελληνικό ρεπερτόριο, τον κινηματογράφο και τη μουσική του, κριτική παρουσίαση των ταινιών της εβδομάδας, αλλά και συνεντεύξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας, πάντοτε σχετικά με τη μουσική και τον κινηματογράφο.
Αρθρογράφος από το 1988 σε πλήθος εντύπων («Ποπ & Ροκ», «Σινεμά», «Τηλέραμα», «Ημερησία», «Ελεύθερος Τύπος», «Επενδυτής» κ.α. )πάντα με το ίδιο αντικείμενο,
Τον Σεπτέμβριο του 2002 στη συντακτική ομάδα της εγκυκλοπαίδειας «Δομή», ως υπεύθυνος όλων των κινηματογραφικών λημμάτων.
Από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με το Internet και τις νέες τεχνολογίες στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο, σχεδιάζοντας σχετικά δημοσιογραφικά site, ειδικές εξειδικευμένες σελίδες, αλλά παράλληλα έχοντας την εποπτεία αυτών.
Αργότερα, τον Μάρτιο του 2007 δημιουργός του δημοφιλέστατου blog:
Με εκπαιδευτική δράση την περίοδο 2013-2014 ως εισηγητής σεμιναρίων για το ραδιόφωνο
στο τμήμα ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Από το 2021 ξεκινά η συνεργασία με το Μικρό Πολυτεχνείο.
Τέλος, συγγραφέας 8 βιβλίων:
«Τάσος Ψαρράς – μονογραφία («Ε.Ε.Σ». 2004)
«Graffiti ιστορίες» («Άγκυρα», 2005)
«Μουσική ακούω, ζωή καταλαβαίνω» – Βιογραφία του συνθέτη Νίκου Μαμαγκάκη (Άγκυρα, 2006). Υποψηφιότητα για Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας στην κατηγορία «Χρονικού – Μαρτυρίας»
«Είμαι …blogger και είμαι καλά!» (Μετρονόμος, 2009)
«Μη μιλάς…» (Bee group, 2015)
«Soundtrack» (Φίλντισι, 2019)
«Επτά» (Φίλντισι, 2021)
«Του Λαγού τ’ αυτιά και του Δαιμόνου η τράπεζα» (Φίλντισι, 2022)