Ένα συμπληρωματικό αυτοτελές σεμινάριο μαζί με τη Βιωματική Γραφή στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ της ΑΙΓΙΝΑΣ, σε ένα καταπληκτικό μπαλκόνι κρεμασμένο πάνω από τον Αργοσαρωνικό. Όσοι ενδιαφέρονται για μια μονοήμερη απόδραση με μια γοητευτική επιμορφωτική ενασχόληση το σεμινάριο αυτό αποτελεί πρόκληση.  Με το αυτοτελές αυτό πρωινό εργαστήριο θα δούμε πιο δημιουργικά τον εαυτό μας και θα συνδεθούμε με τους άλλους, τουλάχιστον εκείνους που αξίζει να μας αφορούν. Μια εμπειρία μέσα από την Τέχνη του Ευ Ζην και τις Πυθαγόρειες Αρχές. Κι ακόμα ένας μπούσουλας στο πως το 2020 (χρονιά 4) επιδρά στη ζωή και τις σχέσεις μας.

Συντονισμός: Θράσος Καμινάκης

Προγραμματισμός και Διάρκεια: 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ / κατ’ ιδίαν συναντήσεις και προβλέψεις για όποιον θέλει στις 6/9

Ώρες Διεξαγωγής: 10:00 – 12:00 πριν το μεσημέρι

INFO – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 6937.100.641

Σημείωση: το Σάββατο 5/9/2020 είναι αριθμολογικά μια ιδανική μέρα για το σεμινάριο…

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Ο κρίσιμος ρόλος του Φθινοπώρου 2020 σε μια χρονιά 4. Τα Καρμικά Τετράγωνα.  Πως ετοιμαζόμαστε έως 31/12/2020 για το κρίσιμο 2021.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Η Αριθμολογία είναι προϊόν συμβολικού συστήματος σκέψης των Αρχαίων, που έφτασε στις ημέρες μας και ασχολείται με την σοφία των αριθμών και γραμμάτων. Έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια της προσπάθειας αναβίωσης μιας αλήθειας, που μέσα από το πέρασμα των αιώνων λησμονήθηκε. Μια ιστορική και γνωστική αναδρομή. Η προσφορά της στη σύγχρονη εποχή μας; «Το γνώθι σ’ αυτόν». Ας εμβαθύνουμε.

  • Με τι θα καταπιαστούμε εν γένει: Το κάθε αυτοτελές μάθημα θα μας επιτρέψει να δούμε με νέο τρόπο τον εαυτό μας, να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν και να επικοινωνήσουμε με δημιουργικό τρόπο με τους άλλους, τουλάχιστον με όσους μας ενδιαφέρουν.
  • Η Ανάλυση Χαρακτήρα και το πώς διατρέχουμε μέσα στη ζωή μας όλα τα νούμερα, από το 1 ως το 9, παλεύοντας για μια ισορροπία που σχετίζεται με το γενέθλιο αριθμό μας, αποτελεί βάση για την πρόβλεψη μελλοντικών τάσεων στην καθημερινότητά μας. Από το 1 ως το 9 θα ταξιδέψουμε με ανοιχτά πανιά.
  • Η ημερομηνία της γέννησης μας μιλάει απλά και ξεκάθαρα για το ποιους ρόλους ζωής είμαστε έτοιμοι (βάσει εμπειριών) να υιοθετήσουμε μας. Ας το δούμε αναλυτικά.
  • Η χαρτογραφία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μας θα αναλυθούν διεξοδικά καθώς και οι κρυμμένοι μηχανισμοί που παράγουν τις πραγματικές μας ανάγκες, τα εμπόδια που θα συναντήσουμε στην ζωή μας και τα στοιχεία που μας βοηθούν να φτάσουμε στην πραγματική ωριμότητα.
  • Οι αριθμολογικοί συνδυασμοί μέσα από τις σχέσεις μας με τους αριθμούς των άλλων που είναι γύρω μας θα μας απασχολήσουν επαρκώς. Εντός σεμιναρίου θα γίνουμε “χρήστες” ενός τρόπου υπολογισμού της κάθε ημέρας για τους μήνες  που αριθμολογικά είναι οι μήνες κλειδιά για το 2020 – 21 για τον καθένα μας.
  • Θα ασχοληθούμε με το πώς γίνεται μια πρόβλεψη και θα αναλυθούν με απλό τρόπο τα 9 Προσωπεία που φοράει το ΕΓΩ μας ανάλογα με τον αριθμό που βγάζουν τα μέλη της οικογένειάς μας, το έτος και την ημέρα  που διανύουμε (Π.Χ. το 2020 είναι χρονιά του Αριθμού 4 ΕΤΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ 7 ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.) και άλλες αριθμολογικές παραμέτρους.

INFO – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 6937.100.641