Θεατρική Παράσταση “Συνάντηση Κορυφής”

Συνάντηση Κορυφής

Μια παράσταση ως αποτέλεσμα του masterclass Βιωματικού Θεάτρου στο Μικρό Πολυτεχνείο, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Θράσου Χριστόπουλου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ»
Ο χρόνος σταματάει. Κάπως έτσι συνευρίσκονται οι ήρωες της Συνάντησης Κορυφής και αφήνουν ο ένας πάνω στον άλλο ανεξίτηλα τα σημάδια της γνωριμίας τους. στον χρόνο. Χαρακτήρες δυναμικοί που η προσήλωση του καθενός στους στόχους του και στην δίψα για ζωή οδηγεί ίσως σε μια νέα για τον καθένα Σοφία και κατανόηση του Κόσμου. Αναζητώντας την αλήθεια όλοι μας θα μπορούσαμε να φτάσουμε μήπως σε έναν άλλο τρόπο ζωής.
Στο άνοιγμα του χρόνου, ο Μαρξ γνωρίζεται με την Ωρελί («Τρελή του Σαγιό»), η Φωνή (από την Σονάτα του Σεληνόφωτος) συνομιλεί με την Μπλανς Ντιμπουά (απο το «Λεωφορείο ο πόθος»), η Άννα Φέρλινγκ (από το «Μάνα κουράγιο») με την Μήδεια, και ακόμα η Ιουλιέτα, η Λυσιστράτη, ο Δον Κιχώτης χτίζουν την Συνάντηση Κορυφής με τα χέρια τους ενώ κάπου μέσα σε όλους αυτούς μια ακόμα Φωνή, αυτή της Ασκητικής του Καζαντζάκη μας θυμίζει τον προορισμό μας.
Μάλλον κανέναν τους «δεν ένωσε τυχαία ο χρόνος”…
Θράσος Χριστόπουλος

Επί σκηνής
Νικόλαος Κυριακόπουλος, Κατερίνα Μαργαρίτη, Ειρήνη Μιχαλέτου, Ευγενία Παντελή, Θωμάς Σιούτας, Αλέξης Τριανταφυλλίδης, Γεωργία Τσιμπούκη, Μαρία Τσιρονίκου, Μαρία Χαραλάμπους

Σκηνικά από την ομάδα σκηνογραφίας του Μικρού Πολυτεχνείου του Γιώργου Λυτζέρη
Ξανθή Γκούστα, Αγγελική Καστραντά, Εύα Λέκκα, Ράνια Μουζίκου, Μαρία Σιαβίκη

Χορογραφία Έλενα Κοντογόνη
Κοστούμια Θράσος Χριστόπουλος
Μίξη ήχου Μιχάλης Ζισσίου
Αφήγηση Νίκος Ραϋμόνδος
Φωνή Σονάτας Θράσος Χριστόπουλος

Παραστάσεις: Παρασκευή 6 Ιουλίου και Σάββατο 7 Ιουλίου, ώρα 20:30 

OLVIO theater
– Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίου 7, Βοτανικός, 118 55
– Τηλ: (+30) 210 3414118, σε περίπτωση ανάγκης καλέστε 6973247721
– Ώρες κράτησης εισιτηρίων: 17:00 – 21:00
– e-mail: [email protected]