Χρήστος Βασιλόπουλος

Χρήστος Βασιλόπουλος
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος στο Μικρό Πολυτεχνείο

O Χρήστος Βασιλόπουλος είναι επαγγελματίας του Online Marketing, εδώ και 12 χρόνια. Είναι παράλληλα ομιλητής και συμμετέχει σε Panels για το Online Marketing και τον σωστό τρόπο ανάπτυξης της Digital Στρατηγικής ώστε μια επιχείρηση να δίνει αυτά που πρέπει και να παίρνει πολλαπλάσιο μετρήσιμο αποτέλεσμα. Η εμπειρία του προέρχεται από την άμεση και συνεχή πρακτική γνώση καθότι παρέχει ο ίδιος υπηρεσίες στρατηγικού Digital Marketing.

Head of Digital Marketing της ChannelDoubler, trainer για το MoveForwardSocial και συνδιαχειριστής του collaborative project AGreekAdventure.com

Η επιχείρησή του είναι η ChannelDoubler και το πελατολόγιο του περιλαμβάνει επιχειρήσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική. Δημιούργησε το πρώτο για την Ελλάδα ξενόγλωσσο elearning για το DigitalMarketing και απευθύνεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει δουλέψει άμεσα και έμμεσα με διαφημιστικές όπως Publicis, CivitasKetchum, Tonic, κ.ά. Έχει διαχειριστεί projects για Τράπεζες, Ξενοδοχεία, Κλαδικούς Οργανισμούς, ΜΚΟ, Είδη Διατροφής, Είδη Αθλητισμού, Επιχειρήσεις ΙΤ, Ρούχα/Ομορφιά, Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις, και άλλα πολλά.

Έχει εκπαιδεύσει στον τομέα του InternetMarketing πλήθος ελεύθερων επαγγελματιών από διαφορετικούς τομείς της αγοράς αλλά και στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων όπως IKEA, Eurobank, VisionMobile, Quest, TedxAthens, Derivatives, ModsHair, ELLE, κ.α.

Πιστεύει ακράδαντα στη δικτύωση και συνεργασία.